Beneficis ocults de seguir una dieta saludable en l'embaràs

Dos estudis recents assenyalen que modificar certs hàbits de vida durant l'embaràs millora la salut de la dona i del nadó

LLEGIR

La natació vs els problemes d'esquena

Saps perquè és aconsellat practicar natació pels problemes d’esquena? Edgar Marcos, tècnic de Thalassa, Centre Esportiu Municipal de Canovelles et dóna les respostes en aquest article.

LLEGIR

Descoberta la causa real de la fibromialgia

Un estudi recent demostra que la fibromialgia es una enermetat totalment físic, i no pas psicològica com es creu en ocasions. 

LLEGIR

L'activitat física retarda el deteriorament cognitiu

Si es practica poc exercici en la mitjana edat, s'accelera la pèrdua de massa cerebral en arribar a una edat avançada

LLEGIR

L'esmorzar ideal per un bon entrenament

Saps què ha d'incloue el teu esmorzar abans d'anar al gimnàs? Aquí tens algunes propostes. 

LLEGIR

El ioga augmenta la funció cerebral en adults grans

Un estudi realitzat a la Universitat d'Illinois reflecteix l'augment de la funció cerebral i les capacitats cognitives en adults grans que practiquen ioga tres vegades a la setmana durant vuit setmanes.

LLEGIR

Tècniques per treballar els abdominals

Els abdominals són els músculs estabilitzadors del tronc. Quina és la tècnica per aconseguir la màxima eficiència a l'hora de treballar-los?

LLEGIR

Entrenament funcional, salut i rendiment

L'entrenament funcional ensenya el nostre cos a moure's per reproduïr moviments nobles i segurs en la nostra vida quotidiana. Per això, resulta ideal incorporar exercicis d'aquest tipus en la nostra rutina per obtenir un treball integral del nostre cos. Però, què és l'entrenament funcional? Quins beneficis ofereix?

LLEGIR

Zones d'energia en les sessions de cycling (I)

Quines són les zones d'energia que es ténen en compte alhora de planificar les sessions de cycling? Esther Arias, del Complex Esportiu Municipal del Guinardó, ens en parla.

LLEGIR

Què diu la ciència sobre l'activitat física en gent gran?

Portar una vida sana és qüestió d'hàbits, i quin millor moment per gaudir de l'activitat física que la vellesa. Avui et presentem els beneficis de fugir d'una vida sedentària i quins exercicis són els més recomanats.

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×