Les claus de l'operació bikini

La primavera és per a molts el moment de posar-se a punt per a l'estiu. Tant per als que han continuat practicant exercici a l'hivern com per als que comencen ara, és important tenir en compte els següents consells.

 

LLEGIR

Batut recuperador per després de l'exercici

El programa online d'alimentació saludable ens porta aquest mes un sa i nutritiu batut de recuperació per després de l'exercici, cuinat per Elena Congos, una de les millors maratonianes paralímpiques del món. 

LLEGIR

Exercicis per reduir la retenció de líquids

Et sents inflada? Has guanyat algun quilo de més i no hi ha manera de treure-te'l? Pot ser que la retenció de líquids en sigui la culpable i fa que et sentis inflada, sobretot en cames, abdomen o mans. Hi ha solucions per això, no et preocupis. L'exercici físic t'ajudarà.

LLEGIR

Bravento, gamificant l'esport

Una nova app disponible tant per a Android  com per a iPhone gamifica l'esport i et converteix en el protagonista d'un videojoc.

LLEGIR

Per què fer dieta fa més difícil perdre greix corporal, no més fàcil

No et privis de res. No et castiguis seguint una dieta estricta que et faci patir gana. No es tracta de patir!. Tot el que has de fer és adquirir hàbits saludables que t'ajudin a perdre greix corporal de forma substancial. Aquest article t'ajudarà a aconseguir-ho!

LLEGIR

Com cremaràs el que has menjat avui?

Has esmorzat xurros? O potser un donut? Si era el que et venia de gust, cap problema! Toca cremar-ho! Treu la calculadora i prepara't a compensar-ho! :-) 

LLEGIR

7 coses que has de saber dels abdominals hipopresius

Saps què són els abdominals hipopresius? Quins beneficis pots obtenir de fer-ne? Com s'exectuen? Enforteix el teu core amb aquests exericis.

LLEGIR

Passes moltes hores assegut/uda?

Sabies que el nostre cos està dissenyat per moure's? Què li passa si no ho fa? Quines són les conseqüències de passar llargues hores asseguts? Aquest didàctic video t'ho explica. 

LLEGIR

15 formes fàcils de perdre greix

Aquí teniu uns quants consells que, juntament amb la pràctica de l'exercici físic i uns hàbits de vida saludables, us ajudaran a perdre greix més fàcilment. "Operació bikini" a la vista! 

LLEGIR

Quines fruites menjar abans i després de l'entrenament?

Per rendir al màxim nivell, abans de l'exercici s'ha de recórrer a les fruites amb índex glucèmic baix. Després de l'entrenament, a fruites amb alts valors de glucosa.

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×