Els beneficis d'un entrenament personalitzat

FONT: VITONICA. Gabriela Gotau | 18 de desembre de 2019

  • Quins beneficis pot aportar-nos un entrenament personalitzat?

En un món on busquem les particularitats, l'activitat física no podia quedar-se enrere i és per això que l'entrenament personalitzat està prenent auge mostrant els beneficis d'individualitzar la rutina d'exercicis.

A més, donada la major quantitat de gent que assisteix als centres de fitness o gimnasos, la dedicació a cada individu en particular és insuficient, perjudicant així, els resultats que l'exercici físic ofereix. Per això, és important conèixer les diferències i sobretot, resumir els beneficis de l'entrenament personalitzat.

Encara que com qualsevol altra activitat, nosaltres tenim l'última paraula i podem decidir d'acord als nostres gustos o necessitats. Moltes vegades, la falta de resultats notables o l'escassa individualització genera l'abandonament de l'activitat física, la qual cosa acaba perjudicant a la nostra salut únicament.

Aquí van d'altres de bondats de l'entrenament personalitzat:

  • S'aconsegueixen objectius en menys temps
  • Es redueix el risc de lesions perquè la seguretat dels exercicis s'incrementa al costat de la major atenció que vam rebre per part de l'entrenador.
  • Es genera una major motivació pel dinamisme de la classe i per que qui ens dirigeix coneix la nostra personalitat i interessos.
  • Es compleix a la perfecció el principi d'individualització, el que permet tenir cura de la salut de les persones i adequar l'exercitació a qualsevol afecció, malaltia o malaltia.
  • Es poden conèixer els èxits i avenços periòdicament a causa del seguiment que possibilita l'entrenament personalitzat.
  • S'aprèn a exercitar correctament a l'interpretar i escoltar cada tècnica amb les seves cures amb deteniment, ja que l'entrenador ho està manifestant per a una persona només.
  • Pot garantir-nos l'activitat física diària a causa de la flexibilitat d'horaris que ofereix aquest tipus d'entrenament.

Per descomptat, tots aquests beneficis que ofereix l'entrenament personalitzat seran evidents si el nostre entrenador actua amb professionalitat i respecte.

A més, no sempre és accessible econòmicament contractar un personal trainer, per això, hem de pensar fredament i prendre consciència que els beneficis poden recaure en un menor cost a llarg termini, ja que evitarem problemes de salut, per exemple.

La decisió és vostra! Si us resulta difícil trobar la motivació necessària per activar-vos, si teniu problemes de falta de temps, o afeccions o malalties que impedeixen que us exerciteu amb normalitat, aquesta pot ser una bona elecció!

També seria recomanable plantejar-se aquesta opció si voleu assolir o millorar uns objectius esportius específics en alguna disciplina concreta. Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×