El Ioga alleuja el dolor de l'artritis

07 de juliol de 2016

  • Un estudi realitzat per científics de la Universitat Johns Hopkins de Maryland, EUA, afirma que la pràctica del Ioga pot contribuir a disminuir el dolor en els pacients que pateixen artritis.

Un estudi realitzat per científics de la Universitat Johns Hopkins, a Maryland, EUA, afirma que la pràctica del Ioga pot contribuir a disminuir el dolor en els pacients que pateixen artritis. A més, afavoreix en ells els nivells d'energia vital, la qual cosa els permet que realitzin de manera més fàcilment les tasques quotidianes.

L'artritis és un patiment molt dolorós. Pot ser causada per la inflamació del teixit que cobreix les articulacions o conjuntures. Algunes senyals d'inflamació inclouen enrogiment, calor, dolor i inflor.

L'informe destaca que el Ioga pot ser adaptat a pacients amb artritis, ja que combina activitat física amb tècniques de tracatament de l'estrès.

Els científics de la Universitat Johns Hopkins van reclutar a 75 voluntaris: homes i dones amb osteoartritis o artritis reumatoide, dues de les formes més comunes d'aquest patiment. A la meitat dels analitzats se'ls va convidar a assistir a dues classes de Ioga per setmana, a més d'una pràctica a casa. A la resta, se li va demanar que continués amb les seves pràctiques i la seva vida de manera normal. Dos mesos després, es va avaluar a tots dos grups. Els que van practicar Ioga van experimentar un increment del 20 per cent en la seva tolerància al dolor i es van descriure a si mateixos amb alts nivells d'energia i millor estat d'ànim. Mentrestant, l'altre grup no va mostrar millores.

Els efectes favorables de la pràctica constant del Ioga van ser encara més evidents després de nou mesos.Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×