Hundred o cent en Pilates

El hundred o cent de Pilates és un dels exercicis bàsics de la taula d'aquesta disciplina. És un bon exercici per treballar la coordinació, respiració i resistència.

LLEGIR

El Pilates beneficia a dones grans amb mal d'esquena

Un estudi de la Universitat de Jaén suggereix que el Pilates pot resultar beneficiós per a dones grans amb mal d'esquena en aconseguir millores en l'equilibri i menor por de caure que altres tipus d'exercici.

 

LLEGIR

5 Raons per les que els homes han de fer Pilates

Tant si som uns experts aixecadors de peses com si estem preparant-nos per la nostra primera marató, una classe de Pilates pot ajudar-nos a afinar el nostre rendiment. Quins beneficis podem obtenir de les classes de Pilates? 

LLEGIR

Millora la postura corporal amb Pilates

Marisa Rodriguez, instructora de Pilates i Diplomada en Stretching Global Actiu (SGA), ens explica que els mals hàbits posturals són el motiu més freqüent per al dolor d'esquena i com solucionar-los amb el Pilates.

LLEGIR

8 raons per practicar Pilates

El mètode Pilates és un complet sistema d'entrenament que incorpora moviments d'estiraments, de força, alineació, equilibri i cardio. Et donem vuit raons perquè consideris provar una sessió de Pilates.

LLEGIR

Beneficis del Pilates durant l'embaràs

L'activitat física moderada durant l'embaràs pot ser molt beneficiosa tant per a la mare com per al nen. Descubreix els beneficis del pilates durant l'embaràs.

LLEGIR

Pilates i reeducació postural

Durant el nostre dia a dia amb freqüència adquirim mals hàbits posturals que ens porten a postures incorrectes i que poden generar dolor o inclús lesions. 

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×