Com evitar les lesions d'esquena més freqüents al gimnàs

Rodrigo Malls Otero, Trainer provider Sectorfitness European Academy, explica a CMD Sport les sis causes principals que patim lesions d'esquena al exercitar al gimnàs i ens dóna diversos consells per realitzar un correcte entrenament.

LLEGIR

Poden evitar-se els cruiximents?

Si fa poc t'has reincorporat a la feina de cuidar la forma física o si estàs a punt de començar a fer-ho, és possible que també apareguin els molestos cruiximents. Què pots fer per evitar que apareguin? I si ja en tens, com fer que desapareguin?

LLEGIR

La natació vs els problemes d'esquena

Saps perquè és aconsellat practicar natació pels problemes d’esquena? Edgar Marcos, tècnic de Thalassa, Centre Esportiu Municipal de Canovelles et dóna les respostes en aquest article.

LLEGIR

L'exercici, clau per combatre el mal d'esquena

Un 18,6% dels adults espanyols reconeix patir lumbàlgia i un 15,9%, dolor cervical crònic, segons dades de l'Institut Nacional d'Estadística. La sol·lució? 

LLEGIR

Tres zones que has enfortir per córrer els 21 i 42k

Per córrer una mitja marató o la marató és indispensable comptar amb músculs enfortits que puguin suportar l'exigència de córrer durant molt de temps. 

LLEGIR

Cuida els teus genolls

Un interessant article d'Hernan Silva publicat a www.runners.es sobre la condropatia de genoll, una dolència que pot ser molt molesta per a corredors.

LLEGIR

Què és el síndrome de sobreentrenament i com evitar-lo

Realitzar més exercici del que el cos pot assimilar és una preocupació dels qui persegueixen estar en forma, ja siguin atletes aficionats o esportistes d'elit. El síndrome de sobreentrenament inclou lesions per exercici excessiu, però també s'acompanya de fatiga general i d'altres símptomes. L'Associació Americana de Fisioterapia enumera senyals d'alarma per detectar aquest síndrome, recomanacions per evitar-lo i consells per no lesionar-nos. 

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×