Desperta't de la millor manera!

Aquí tens vuit estiraments per començar el dia en forma! 

LLEGIR

Una nova APP de Google calcularà les calories del teu menú amb una foto

T'imagines poder saber quantes calories conté teu plat amb tan sols una foto ? Aquest és el darrer projecte que està desenvolupant Google, basat en la tecnologia IA, i que podria resultar de gran ajuda per lluitar contra l'obesitat.

LLEGIR

Excuses enginyoses per no anar al gym (I)

"Ja he anat un dia aquesta setmana ...". Et sona aquesta frase? Doncs coneix altres 19 pretextos típics per no acostar-se al gimnàs!

LLEGIR

Les begudes esportives

En aquesta època de l'any en la que estreny la calor és molt important mantenir-se ben hidratat quan facis esport a l'exterior. Una opció habitual és la d'utilitzar begudes esportives. Però, què saps exactament sobre elles? Aquestes són les respostes a les preguntes més comuns sobre aquest tipus de begudes.

LLEGIR

Una cervesa després d'entrenar?

Ara que comença la calor, què millor que una cervesa ben freda després d'una sessió d'exercici físic intens? És un hàbit saludable? És un "pecat esportiu"? 

LLEGIR

Iniciar-se al running

El córrer està de moda, vagis a on vagis sempre trobes gent practicant running. Aquest “ boom “ per córrer ha portat a una massificació de curses populars cada setmana, com també a revolucionar l’equipació del corredor( roba, bambes, rellotges, ulleres...). Però es molt important iniciar-se al running amb una base de preparació per evitar possibles lesions.

LLEGIR

Les claus de l'operació bikini

La primavera és per a molts el moment de posar-se a punt per a l'estiu. Tant per als que han continuat practicant exercici a l'hivern com per als que comencen ara, és important tenir en compte els següents consells.

 

LLEGIR

Batut recuperador per després de l'exercici

El programa online d'alimentació saludable ens porta aquest mes un sa i nutritiu batut de recuperació per després de l'exercici, cuinat per Elena Congos, una de les millors maratonianes paralímpiques del món. 

LLEGIR

Rutines d'abdominals

Els abdominals conformen el que probablement és el grup de músculs més difícil de marcar i definir. A vegades, pensem que per aconseguir això, amb una bona rutina d'abdominals, podem aconseguir resultats impressionants. Però realment, això no és així.

LLEGIR

Per què fer dieta fa més difícil perdre greix corporal, no més fàcil

No et privis de res. No et castiguis seguint una dieta estricta que et faci patir gana. No es tracta de patir!. Tot el que has de fer és adquirir hàbits saludables que t'ajudin a perdre greix corporal de forma substancial. Aquest article t'ajudarà a aconseguir-ho!

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×