Consells per reiniciar-nos nutricionalment

Després dels menjars nadalencs arriba el moment de reiniciarnos nutricionalment. Marisa Burgos, dietista-nutricionista de Alimmenta, ens aconsella com iniciar aquest procés i recomanacions per no abandonar els objectius a les poques setmanes.

LLEGIR

Combat els excessos del Nadal

Segueix aquests onze canvis en la teva dieta per eliminar els quilos que hagis pogut guanyar aquest Nadal

LLEGIR

Els beneficis d'un entrenament personalitzat

Quins beneficis pot aportar-nos un entrenament personalitzat?

LLEGIR

Beneficis de la natació a l'hivern

A més d'estar protegit del fred de l'hivern en una piscina climatitzada, la natació en aquesta època t'ajudarà a alliberar l'estrès diari, mantenir-te en forma, millorar la tècnica i tot sense haver d'acudir al running com a alternativa per a practicar exercici aeròbic.

LLEGIR

No tots els greixos són dolents

Estàs a dieta i el primer que fas és tallar calories eradicant completament els greixos? Greu error. Llegeix el que els "greixos bons" poden aportar-te!

LLEGIR

Combina classes col·lectives i entrenament a la sala de fitness

Si estàs començant en el gimnàs i t'estàs preguntant quina és la millor manera de combinar classes col·lectives amb el teu entrenament a la sala de fitness, en aquest article t'expliquem com fer-ho.

LLEGIR

10 consells nutricionals per estar bé per dins i per fora

Com pot ajudar-nos a una correcta nutrició a sentir-nos millor tant per dins com per fora?. La Dietista i Nutricionista de Alimmenta, Adriana Oroz, dóna deu consells per aconseguir-ho.

 

LLEGIR

Els pitjors aliments després de fer exercici

Què necessites ingerir després de fer esport? I què és el que has d'evitar?

LLEGIR

Hundred o cent en Pilates

El hundred o cent de Pilates és un dels exercicis bàsics de la taula d'aquesta disciplina. És un bon exercici per treballar la coordinació, respiració i resistència.

LLEGIR

10 Raons per fer esquats

Els esquats són uns dels exercicis més complets de tots. Poden ser practicats amb o sense pes i tenen molts beneficis. Et deixem 10 raons per les quals n'hauries de fer!

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×