Els beneficis d'un entrenament personalitzat

Quins beneficis pot aportar-nos un entrenament personalitzat?

LLEGIR

Entrenament funcional. Què és? Pros i contres

Un tipus d'entrenament fonamentat en la biomecànica natural de el cos humà, que utilitza moviments que involucren la gran majoria del cos

LLEGIR

Combina classes col·lectives i entrenament a la sala de fitness

Si estàs començant en el gimnàs i t'estàs preguntant quina és la millor manera de combinar classes col·lectives amb el teu entrenament a la sala de fitness, en aquest article t'expliquem com fer-ho.

LLEGIR

Entrenar amb pes excessiu

Un dels errors més comuns que es cometen al gimnàs fer una càrrega de pes excessiva a l'hora de realitzar els exercicis. 

LLEGIR

Els millors i pitjors exercicis per a gent gran

Són moltes les malalties associades a l'edat, encara que les més nombroses s'engloben en dos grups: les cardiovasculars i metabòliques i les reumatològiques o de l'aparell locomotor. Quins són els millors exercicis i aquells que s'han d'evitar en cada cas?

LLEGIR

10 Raons per fer esquats

Els esquats són uns dels exercicis més complets de tots. Poden ser practicats amb o sense pes i tenen molts beneficis. Et deixem 10 raons per les quals n'hauries de fer!

LLEGIR

Kettlebell Swing. L'exercici més complet

El Swing amb Kettlebell és un exercici molt complet, capaç de desenvolupar múscul i cremar greix alhora. És l'exercici amb Kettlebell més important, representatiu de l'enorme potencial de les peses russes.

LLEGIR

Els beneficis de fer planxes

Les planxes són un dels exercicis més complets que existeixen, i obtindràs magnífics resultats. Vols conèixer els beneficis d'incorporar-les al teu dia a dia?

LLEGIR

Com motivar-nos després de les vacances

Després de l'aturada de les vacances, costa reprendre la rutina d'activitat física i nutrició saludable. La coach Natàlia Calvet ens ofereix diversos consells pràctics per vèncer la resistència i tornar a activar-nos.

LLEGIR

4 Beneficis de fer flexions tots els dies

Un dels exercicis més eficaços i complets que pots fer, que t'ajudaran a mantenir-te en forma i millorar el teu rendiment esportiu en general

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×