10 consells nutricionals per estar bé per dins i per fora

Com pot ajudar-nos a una correcta nutrició a sentir-nos millor tant per dins com per fora?. La Dietista i Nutricionista de Alimmenta, Adriana Oroz, dóna deu consells per aconseguir-ho.

 

LLEGIR

Entrenar amb pes excessiu

Un dels errors més comuns que es cometen al gimnàs fer una càrrega de pes excessiva a l'hora de realitzar els exercicis. 

LLEGIR

Els millors i pitjors exercicis per a gent gran

Són moltes les malalties associades a l'edat, encara que les més nombroses s'engloben en dos grups: les cardiovasculars i metabòliques i les reumatològiques o de l'aparell locomotor. Quins són els millors exercicis i aquells que s'han d'evitar en cada cas?

LLEGIR

Els pitjors aliments després de fer exercici

Què necessites ingerir després de fer esport? I què és el que has d'evitar?

LLEGIR

Kettlebell Swing. L'exercici més complet

El Swing amb Kettlebell és un exercici molt complet, capaç de desenvolupar múscul i cremar greix alhora. És l'exercici amb Kettlebell més important, representatiu de l'enorme potencial de les peses russes.

LLEGIR

Com motivar-nos després de les vacances

Després de l'aturada de les vacances, costa reprendre la rutina d'activitat física i nutrició saludable. La coach Natàlia Calvet ens ofereix diversos consells pràctics per vèncer la resistència i tornar a activar-nos.

LLEGIR

Així és el Plat per Menjar Saludable recomanat per Harvard

L'Escola de Salut Pública de Harvard ha creat un Plat per Menjar Saludable com a guia per saber quin tipus d'aliments ha de contenir cada ració d'aliments que ingerim i aconseguir així una nutrició equilibrada.

LLEGIR

Desperta la musculatura després de l'estiu

Si no vols patir contractures o problemes musculars, dóna al cos uns dies de readaptació després de les vacances. Aquí van alguns consells. 

LLEGIR

L'estiu és la millor època per millorar els hàbits

Segons la Societat Espanyola d'Endocrinologia i Nutrició (SEEN), s'estima que els espanyols engreixem de mitjana uns 3 kg cada estiu i la majoria de les vegades ja no els tornem a perdre. Però és possible aprofitar les vacances per millorar els nostres hàbits. La coach Natàlia Calvet ens ho explica.

LLEGIR

10 recomanacions per entrenar a l'estiu

Amb l'arribada de l'estiu i les altes temperatures hem d'adoptar certes precaucions i seguir les recomanacions dels experts. Rafael Tundidor, Director Tècnic de Ensa Sport, explica deu consells per entrenar a l'estiu.

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×