Sis coses que pots posar a la maleta per no deixar d'entrenar aquest estiu

Si ets dels que seguiran entrenant durant les vacances, aquí van algunes idees de material lleuger i manejable que pots ficar a la maleta per entrenar allà on vagis

LLEGIR

Una nova APP de Google calcularà les calories del teu menú amb una foto

T'imagines poder saber quantes calories conté teu plat amb tan sols una foto ? Aquest és el darrer projecte que està desenvolupant Google, basat en la tecnologia IA, i que podria resultar de gran ajuda per lluitar contra l'obesitat.

LLEGIR

Bravento, gamificant l'esport

Una nova app disponible tant per a Android  com per a iPhone gamifica l'esport i et converteix en el protagonista d'un videojoc.

LLEGIR

Avantatges d'entrenar amb pulsòmetre

Els aficionats al running coneixen la importància de controlar les seves pulsacions durant els entrenament. Saber quina és la Freqüència cardíaca a la qual treballa, atorga seguretat al corredor, a mes de permetre corregir els ritmes per augmentar o disminuïr les pulsacions.

LLEGIR

RiderState. Conquereix el món a cop de pedal!

Els amants de la bicicleta tenim una nova aplicació mòbil que, a part d'enregistrar la nostra activitat en temps real, ens introdueix en un joc social en què haurem de conquerir carrers, barris, ciutats (o, perquè no, el món!) montats en la nostra bici

LLEGIR

Run an Empire. Controla el teu territori corrent!

Una aplicació que gamifica els teus entrenaments de carrera. Córrer ja no és només fer kilòmetres, és conquerir territoris i fer-te fort!

 

LLEGIR

Juega+1. Google t'ajuda a portar i compartir una vida activa

Una nova funcionalitat de Google que ens ajuda a conectar amb altres persones que comparteixen gustos o interessos esportius similars a nosaltres properes a la nostra ubicació.

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×