Aiguagim. Una activitat plena de beneficis

L'aiguagim, conegut también com fitness aquàtic o gimnàstica aquàtica, és una variant de l'aeròbic i es fa en un medi aquàtic, generalment una piscina.

LLEGIR

5 Formes en què la natació millora la teva vida

Per què és bona la natació? Quins beneficis pot aportar-te? 

LLEGIR

Perquè nedar?

Li has agafat el gust a això de nedar aquest estiu i vols practicar més sovint? Quins beneficis et pot portar la pràctica de la natació? En què pot ajudar-te la natació terapèutca? Què has de tenir en compte abans de llençar-te a l'aigua? 

LLEGIR

La natació vs els problemes d'esquena

Saps perquè és aconsellat practicar natació pels problemes d’esquena? Edgar Marcos, tècnic de Thalassa, Centre Esportiu Municipal de Canovelles et dóna les respostes en aquest article.

LLEGIR

Els beneficis del Aqua Running

Encara que el "aqua running" no es troba tan popularitzat com altres alternatives d'entrenament creuat, és una alternativa vàlida que presenta alguns beneficis interessants.

LLEGIR

La natació és avorrida

Ruben Díaz, tècnic de Piscines La Garriga, ens parla de variacions i tècniques de nedar que poden fer canviar aquesta afirmació. 

LLEGIR

Nadons a l'aigua!

L’aigua és un instrument enriquidor bàsic de l’infant des dels primers mesos de vida.

LLEGIR

Els beneficis de l'aiguagim

El Aquagym és un fitness aquàtic que s'ha convertit en una de les pràctiques més esteses en els gimnasos per treballar dins de la piscina. Coneixes quins són els beneficis de la seva pràctica?

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×