Com i quan augmentar les càrregues en les classes de ciclo indoor

La intensitat de les classes de ciclo indoor varia substancialment en funció de la càrrega que posem a la bicicleta. Els nivells es divideixen generalment n 25 punts, corresponent els números inicials a una càrrega més lleugera. A mesura que pugem els punts, notem que els pedals van més durs i el treball del tren inferior és més intens. El tècnic de ciclo indoor Bernardo Rubio explica com i quan augmentar la càrrega durant les classes de ciclo indoor. 

 

LLEGIR

L'exercici aeròbic i el control de l'ansietat

Els beneficis de l'exercici aeròbic no es limiten a la capacitat d'ajudar a aprimar o les millores en la forma física i rendiment que pot produïr. Activitats com el running o el ciclisme, grans exponents de l'exercici aeròbic, poden ajudar a millorar i/o mantenir la salut mental. 

LLEGIR

Els beneficis de l'esport per adaptar-se a la maternitat

Ser mare implica un nou estat físic i mental, i l'exercici és una eina ideal per a adaptar-nos a aquesta nova situació.

LLEGIR

Run an Empire. Controla el teu territori corrent!

Una aplicació que gamifica els teus entrenaments de carrera. Córrer ja no és només fer kilòmetres, és conquerir territoris i fer-te fort!

 

LLEGIR

Aixeca't de la cadira!

Passar moltes hores sentat és perjudicial, no només pels problemes d'esquena, hi ha molts més efectes associats a l'abús de la cadira. Et donem uns quants motius per aixecar-te i viure actiu! 

LLEGIR

Pilates i reeducació postural

Durant el nostre dia a dia amb freqüència adquirim mals hàbits posturals que ens porten a postures incorrectes i que poden generar dolor o inclús lesions. 

LLEGIR

Juega+1. Google t'ajuda a portar i compartir una vida activa

Una nova funcionalitat de Google que ens ajuda a conectar amb altres persones que comparteixen gustos o interessos esportius similars a nosaltres properes a la nostra ubicació.

LLEGIR

Com combatre els cruiximents

Els cruiximents (les agulletes) són la consequència de petites rotures (microscòpiques) de les fibres musculars, acompanyades d'inflamació muscular. Això provocarà dolor durant uns dies quan ens movem fent intervenir els músculs afectats, fins que les fibres es tornen a unir. Com podem combatre-les?

LLEGIR

La nova campanya de Nike Football

El passat 25 d'abril, Nike va presentar la seva campanya per a la Copa del Món de Brasil 2014, en la qual aparèixen jugadors com Cristiano Ronaldo, Neymar o Wayne Rooney. 

LLEGIR

Antioxidants. Què són i per a què serveixen?

Els antioxidants són mol·lècules capaces de retardar o prevenir l'oxidació d'altres mol·lècules de l'organisme. Factors diaris com la contaminació, el fum del tabac, l'estrés o una alimentació no saludable poden ocasionar algún tipus de càncer, malalties vasculars, Alzheimer o l'envelliment prematur de les cèl·lules de l'organisme. Els antioxidants s'encarregen de contrarrestar el dany que causen a les cèl·lules aquests factors. On podem trobar-los?

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×