Quatre smoothies deliciosos per iniciar el dia de forma saludable

El smoothie és una beguda molt saludable i refrescant, que permet una gran combinació d'ingredients, ja que la seva base és la fruita però podem afegir verdures variades, saboritzants i alguns afegits per fer-los més saborosos i complets.

LLEGIR

L'estiu és la millor època per millorar els hàbits

Segons la Societat Espanyola d'Endocrinologia i Nutrició (SEEN), s'estima que els espanyols engreixem de mitjana uns 3 kg cada estiu i la majoria de les vegades ja no els tornem a perdre. Però és possible aprofitar les vacances per millorar els nostres hàbits. La coach Natàlia Calvet ens ho explica.

LLEGIR

10 recomanacions per entrenar a l'estiu

Amb l'arribada de l'estiu i les altes temperatures hem d'adoptar certes precaucions i seguir les recomanacions dels experts. Rafael Tundidor, Director Tècnic de Ensa Sport, explica deu consells per entrenar a l'estiu.

LLEGIR

4 Regles bàsiques per hidratar-te correctament

Quan, què i quant necessites beure per estar ben hidratat

LLEGIR

Què és la pliometria?

Vols millorar el teu rendiment? Millorar força, velocitat o rapidesa? Potser aquesta tècnica d'entrenament pot ajudar-te a millorar molt! 

LLEGIR

10 aliments de temporada amb més aigua i menys calories

En aquesta època de l'any mantenir una bona hidratació cobra més importància que mai. Aquí tens 10 aliments de temporada amb més aigua i menys calories que poden ajudar-te a sumar líquid a la teva dieta a més de restar calories a les teves ingestes.

LLEGIR

Exercici físic en nens: la millor medicina per créixer sans

Un estudi mostra que un baix percentatge de nens arriben al mínim recomanat de pràctica d'activitat física

LLEGIR

Suar per aprimar. Mite o realitat

La idea que suar molt equival a cremar moltes calories, i per tant a aprimar-se, està fortament arrelada, però té un problema: és falsa, o almenys, inexacta.

LLEGIR

20 consells per reconduir l'alimentació després del Nadal

Després del Nadal, toca tornar als bons hàbits en l'alimentació. Aquí teniu deu claus per planificar els menús i deu tips per reconduir la nostra alimentació cap a un consum saludable.

LLEGIR

Pulsacions en repòs

Quines són les pulsacions normals en repòs? Com mesurar-les? Son iguals en homes i dones? Aquí tens les respostes a aquestes i d'altres preguntes.

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×