5 Exercicis fonamentals per gaudir de l'esquí

Esquiar és un esport molt exigent i té un alt risc de lesió, sobre tot si no estem físicament preparats. Aquí tens cinc exercicis fonamentals per preparar la temporada de neu. 

LLEGIR

Els 10 errors més comuns que es cometen al gimnàs

Al apuntar-se a un gimnàs és fàcil caure en certs errors que, no només poden perjudicar la teva salut, sinó també frenar tots els teus intents per estar en forma. Raúl Abileo, titulat en Personal Trainer avançat, explica quins són i com posar-hi remei. 

LLEGIR

Cinc aspectes d'anar al gimnàs que ajuden a ser un bon líder

Segons un estudi de Forbes, hi ha una estreta relació entre anar al gimnàs i ser un líder en el treball. Els hàbits que s'adquireixen, la força física i mental, influeixen cada dia en la presa de decisions.

LLEGIR

Cinc hàbits que poden fer-te guanyar pes sense adonar-te'n

S'apropa el Nadal, una època de l'any on s'acumulen dinars i sopars d'empresa, d'amics, amb la família i en la que resulta difícil portar una dieta saludable. Aquí teniu una petita llista de cinc hàbits als que hauries de prestar atenció i que acostumen a ser freqüents, no només durant aquests dies, sinó també durant l'any.

LLEGIR

Els 10 beneficis del running per al cos i la ment

El fenomen running haurà estat la tendència del 2014, i no només com a exercici de moda, sinó també com a tendència en vestuari. Durant aquest últim any, les celebritats i trendsetters del moment han demostrat que les sabatilles han pogut prendre el relleu als talons i s'han pujat fins i tot a les millors passarel·les. Abans d'endinsar-a l'armari, la febre per sortir a córrer es va desencadenar com una opció d'exercici econòmica i apta per a tots els públics.

LLEGIR

L'exercici, clau per combatre el mal d'esquena

Un 18,6% dels adults espanyols reconeix patir lumbàlgia i un 15,9%, dolor cervical crònic, segons dades de l'Institut Nacional d'Estadística. La sol·lució? 

LLEGIR

Beneficis de les sessions de GAC

Una activitat pensada per contrarrestar l'acumulació de teixit adipós a glutis, abdominals i cames, i corregir problemes derivats de la manca d'activitat física, com poden ser la mala circulació o la flacciditat.

LLEGIR

Com rebaixar el greix del ventre?

La Clínica Mayo, als EUA, ha realitzat un informe en què ens ajuda a saber si tenim massa greix al ventre i ens ofereix diversos consells per a lluitar contra ella, des de l'exercici físic i l'adopció d'una dieta saludable.

LLEGIR

Què faig abans, cardio o força?

Has d'anar primer a la cinta de córrer i deixar les peses pel final, o és millor començar per musculació i acabar fent treball aeròbic? 

LLEGIR

Sport&Cook. La importància de l'alimentació en l'esport.

Sport & Cook és un projecte de Natursoy per fer pedagogia sobre la importància d'una alimentació saludable a l'hora de fer esport. El projecte pretén descobrir l'equilibri entre esport i alimentació saludable de la mà de grans esportistes.

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×