L'esmorzar ideal per un bon entrenament

Saps què ha d'incloue el teu esmorzar abans d'anar al gimnàs? Aquí tens algunes propostes. 

LLEGIR

El ioga augmenta la funció cerebral en adults grans

Un estudi realitzat a la Universitat d'Illinois reflecteix l'augment de la funció cerebral i les capacitats cognitives en adults grans que practiquen ioga tres vegades a la setmana durant vuit setmanes.

LLEGIR

Tècniques per treballar els abdominals

Els abdominals són els músculs estabilitzadors del tronc. Quina és la tècnica per aconseguir la màxima eficiència a l'hora de treballar-los?

LLEGIR

Entrenament funcional, salut i rendiment

L'entrenament funcional ensenya el nostre cos a moure's per reproduïr moviments nobles i segurs en la nostra vida quotidiana. Per això, resulta ideal incorporar exercicis d'aquest tipus en la nostra rutina per obtenir un treball integral del nostre cos. Però, què és l'entrenament funcional? Quins beneficis ofereix?

LLEGIR

Zones d'energia en les sessions de cycling (I)

Quines són les zones d'energia que es ténen en compte alhora de planificar les sessions de cycling? Esther Arias, del Complex Esportiu Municipal del Guinardó, ens en parla.

LLEGIR

Què diu la ciència sobre l'activitat física en gent gran?

Portar una vida sana és qüestió d'hàbits, i quin millor moment per gaudir de l'activitat física que la vellesa. Avui et presentem els beneficis de fugir d'una vida sedentària i quins exercicis són els més recomanats.

LLEGIR

10 Aliments que et poden ajudar a perdre pes

Si ets esportista i vols perdre pes, aquí tens deu aliments fonamentals que no poden faltar en la teva llista de la compra i que no et deixaran sense energia. 

LLEGIR

Què en saps del Reiki?

El reiki és una teràpia complementària a la medicina convencional i teràpies psicològiques reconeguda per la Organització mundial de la salut (OMS). Quins són els seus efectes? En què pot beneficiar-te? 

LLEGIR

Beneficis del te vers el cafè

Prendre cafè s'ha convertit gairebé en una rutina, degut al seu alt poder estimulant. Però no totes les seves aportacions resulten beneficioses per la salut. Què tal afegir una mica de te al nostre dia a dia? 

LLEGIR

HIIT. Què és? Quins beneficis ofereix?

Què és l'entrenament intervàlic d’alta intensitat per a la millora de la composició corporal? Quins beneficis ofereix aquest tipus d'entrenament? Imanol Piedrabuena Morales, Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport ens ho explica.

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×