Per què fer dieta fa més difícil perdre greix corporal, no més fàcil

No et privis de res. No et castiguis seguint una dieta estricta que et faci patir gana. No es tracta de patir!. Tot el que has de fer és adquirir hàbits saludables que t'ajudin a perdre greix corporal de forma substancial. Aquest article t'ajudarà a aconseguir-ho!

LLEGIR

Com cremaràs el que has menjat avui?

Has esmorzat xurros? O potser un donut? Si era el que et venia de gust, cap problema! Toca cremar-ho! Treu la calculadora i prepara't a compensar-ho! :-) 

LLEGIR

7 coses que has de saber dels abdominals hipopresius

Saps què són els abdominals hipopresius? Quins beneficis pots obtenir de fer-ne? Com s'exectuen? Enforteix el teu core amb aquests exericis.

LLEGIR

Passes moltes hores assegut/uda?

Sabies que el nostre cos està dissenyat per moure's? Què li passa si no ho fa? Quines són les conseqüències de passar llargues hores asseguts? Aquest didàctic video t'ho explica. 

LLEGIR

15 formes fàcils de perdre greix

Aquí teniu uns quants consells que, juntament amb la pràctica de l'exercici físic i uns hàbits de vida saludables, us ajudaran a perdre greix més fàcilment. "Operació bikini" a la vista! 

LLEGIR

Quines fruites menjar abans i després de l'entrenament?

Per rendir al màxim nivell, abans de l'exercici s'ha de recórrer a les fruites amb índex glucèmic baix. Després de l'entrenament, a fruites amb alts valors de glucosa.

LLEGIR

Beneficis ocults de seguir una dieta saludable en l'embaràs

Dos estudis recents assenyalen que modificar certs hàbits de vida durant l'embaràs millora la salut de la dona i del nadó

LLEGIR

La natació vs els problemes d'esquena

Saps perquè és aconsellat practicar natació pels problemes d’esquena? Edgar Marcos, tècnic de Thalassa, Centre Esportiu Municipal de Canovelles et dóna les respostes en aquest article.

LLEGIR

Descoberta la causa real de la fibromialgia

Un estudi recent demostra que la fibromialgia es una enermetat totalment físic, i no pas psicològica com es creu en ocasions. 

LLEGIR

L'activitat física retarda el deteriorament cognitiu

Si es practica poc exercici en la mitjana edat, s'accelera la pèrdua de massa cerebral en arribar a una edat avançada

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×