Com cal respirar al córrer?

No aguantes més de 3 minuts? Potser estàs fent alguna cosa malament: absorbir i expel·lir aire en l'esport no és senzill!

LLEGIR

10 trucs per controlar la gana

Comptes els minuts que queden per tornar a menjar? Doncs atenció a aquests consells, perquè pot ser que ho aconsegueixis superar més fàcilment del que penses.

LLEGIR

Desperta't de la millor manera!

Aquí tens vuit estiraments per començar el dia en forma! 

LLEGIR

Millora la postura corporal amb Pilates

Marisa Rodriguez, instructora de Pilates i Diplomada en Stretching Global Actiu (SGA), ens explica que els mals hàbits posturals són el motiu més freqüent per al dolor d'esquena i com solucionar-los amb el Pilates.

LLEGIR

Una cervesa després d'entrenar?

Ara que comença la calor, què millor que una cervesa ben freda després d'una sessió d'exercici físic intens? És un hàbit saludable? És un "pecat esportiu"? 

LLEGIR

Iniciar-se al running

El córrer està de moda, vagis a on vagis sempre trobes gent practicant running. Aquest “ boom “ per córrer ha portat a una massificació de curses populars cada setmana, com també a revolucionar l’equipació del corredor( roba, bambes, rellotges, ulleres...). Però es molt important iniciar-se al running amb una base de preparació per evitar possibles lesions.

LLEGIR

Les claus de l'operació bikini

La primavera és per a molts el moment de posar-se a punt per a l'estiu. Tant per als que han continuat practicant exercici a l'hivern com per als que comencen ara, és important tenir en compte els següents consells.

 

LLEGIR

Batut recuperador per després de l'exercici

El programa online d'alimentació saludable ens porta aquest mes un sa i nutritiu batut de recuperació per després de l'exercici, cuinat per Elena Congos, una de les millors maratonianes paralímpiques del món. 

LLEGIR

Exercicis per reduir la retenció de líquids

Et sents inflada? Has guanyat algun quilo de més i no hi ha manera de treure-te'l? Pot ser que la retenció de líquids en sigui la culpable i fa que et sentis inflada, sobretot en cames, abdomen o mans. Hi ha solucions per això, no et preocupis. L'exercici físic t'ajudarà.

LLEGIR

Bravento, gamificant l'esport

Una nova app disponible tant per a Android  com per a iPhone gamifica l'esport i et converteix en el protagonista d'un videojoc.

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×