L'exercici contra malalties cardiovasculars i el colesterol

L'American Heart Association ha emès diverses recomanacions sobre l'activitat física aconsellada per evitar malalties cardiovasculars, colesterol i pressió arterial alta.

LLEGIR

Calcula les calories que necessita el teu cos

Saps com calcular la teva Taxa Metabòlica Basal? Aquest valor mínim d'energia que necessita el teu organisme per viure? Pren paper i bolígraf, que t'expliquem com fer-ho!

LLEGIR

Què és el CrossFit?

El CrossFit és sens dubte l'entrenament més popular en l'actualitat, i això es deu en part, als efectes que aquesta activitat genera en l'organisme. En què consisteix? Quins són els seus beneficis? 

LLEGIR

Barretes energétiques sense gluten

Aprèn a fer aquestes barretes sense gluten, ideals per reposar forces després d'una sortida en bici, caminata o entrenament intens, o per prendre com a postre, snack saludable, o fins i tot per berenar! 

LLEGIR

Enganxa't a l'exercici físic!

Si després de les vacances, tens clar que vols apuntar-te a una vida més activa i saludable, et donem uns quants consells per ajudar-te a incloure l'exercici físic en el teu dia a dia. Anima't! 

LLEGIR

Cinc exercicis per combatre les varius

Combat les varius amb aquest cinc exercicis. Són molt fàcils de fer i només requereixen paciència, constància i voluntat. Anima't! 

LLEGIR

No perdis la forma aquestes vacances!

No hi ha excusa! Si vols entrenar en els teus dies de vacances, aquí tens una rutina ràpida d'exercicis perquè puguis entrenar pels matins abans de començar el dia. No hi ha millor manera de començar el dia que fent exercici! Anima't a fer-la!

LLEGIR

Beneficis de l'esport per als nens

En etapes de ple desenvolupament com la infantesa, els beneficis de l'esport són molt més visibles tant en el pla físic com en l'emocional. Els nens que practiquen esports solen ser més forts, sans, i més amigables i sociables. Aquí tens una llista d'alguns dels beneficis que l'esport pot aportar als nostres nens. 

LLEGIR

Com pots mesurar els resultats del teu entrenament?

Medeix amb una simple cinta mètrica les evolucions del teu entrenament! 

LLEGIR

Recepta: Gelat hipocalòric (30Kcal)

Et ve de gust un gelat deliciós, però no vols passar per la tortura de saber que estàs excedint el teu consum diari de calories? Pren nota d'aquesta recepta per fer-te gelats hipocalòrics a la carta

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×