Hàbits saludables i exercici per combatre el dolor crònic

Malauradament, un important sector de la població pateix algun tipus de dolor crònic. A part del tractament mèdic, farmacològic o fisioterapèutic, els hàbits saludables i l'exercici són pilars bàsics que ajuden a modular i millorar el dolor crònic. 

LLEGIR

RiderState. Conquereix el món a cop de pedal!

Els amants de la bicicleta tenim una nova aplicació mòbil que, a part d'enregistrar la nostra activitat en temps real, ens introdueix en un joc social en què haurem de conquerir carrers, barris, ciutats (o, perquè no, el món!) montats en la nostra bici

LLEGIR

L'exercici aeròbic i el control de l'ansietat

Els beneficis de l'exercici aeròbic no es limiten a la capacitat d'ajudar a aprimar o les millores en la forma física i rendiment que pot produïr. Activitats com el running o el ciclisme, grans exponents de l'exercici aeròbic, poden ajudar a millorar i/o mantenir la salut mental. 

LLEGIR

Els beneficis de l'esport per adaptar-se a la maternitat

Ser mare implica un nou estat físic i mental, i l'exercici és una eina ideal per a adaptar-nos a aquesta nova situació.

LLEGIR

Aixeca't de la cadira!

Passar moltes hores sentat és perjudicial, no només pels problemes d'esquena, hi ha molts més efectes associats a l'abús de la cadira. Et donem uns quants motius per aixecar-te i viure actiu! 

LLEGIR

Pilates i reeducació postural

Durant el nostre dia a dia amb freqüència adquirim mals hàbits posturals que ens porten a postures incorrectes i que poden generar dolor o inclús lesions. 

LLEGIR

L'OMS recomana tenir al menys 150 minuts d'actiitat física

L'Organització Mundial de la Salut alerta dels problemes que pot generar el seddentarisme. Les persones que fan algún tipus d'activitat es perceben a sí mateixes com a més saludables, amb menys estrés i amb un millor estat d'ànim.

LLEGIR

9 Formes de combatre l'al·lèrgia al po·len

L'arribada de la primavera pot convertir-se en un suplici a l'hora de realitzar activitat física a l'aire lliure. 

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×