Sis snacks saludables amb poques calories per aquest estiu

FONT: Gabriela Gotau. Vitonica | 01 de juliol de 2016

  • Calma la gana aquest estiu amb aquests sis snacks saludables de menys de 200 Kcal. Gaudeix l'estiu! 

Amb fruites d'estació i amb aliments frescos però molt nutritius, et mostrem sis opcions de snacks molt saborosos i lleugers, ideals per matar la gana entre hores i que t'ajudaran a cuidar la línia aquest estiu:

  • Batut de maduixes (100 grams) i suc de taronja (200cc): aporta només 120 kcal i es tracta d'un batut molt nutritiu, ric en vitamina C i aigua, i ideal per a refrescar-nos en aquesta època de l'any.
  • Iogurt desnatat (200cc) amb 1 kiwi a trossos: aporta unes 142 kcal i és font de proteïnes de qualitat que sadollen així com de fibra, vitamina C, calci i potassi.
  • Macedònia de fruites fresques: una tassa completa de fruites diverses ofereix aproximadament unes 150 kcal que poden incrementar si addicionem una cullerada de sucre, per exemple, però que és font de fibra, antioxidants i vitamines i minerals diversos.
  • Pinxos de meló (100 grams) i pernil serrà (4 talls fins): ofereixen proteïnes de qualitat, sodi, potassi i alt contingut aquós que deriva del meló i només aporten 164 kcal per cada 4 unitats.
  • Batut de llet o beguda vegetal (200cc) i 1/2 plàtan: ofereix 170 kcal i resulta un snack amb gran poder de saciar el nostre organisme a causa dels hidrats del plàtan i a les proteïnes de la llet, però a més, és font de potassi, calci i fibra.
  • Llesca de pa integral amb 2 cullerades de puré d'alvocat i 1/2 tomàquet en cubs: aporta 171 kcal i és font d'hidrats complexos, fibra, potassi, greixos bons i vitamines del complex B que el nostre organisme necessita per funcionar adequadament.

Aquests sis snacks utilitzen aliments de temporada, frescos i nutritius i ofereixen menys d'un 10% de les 2000Kcal que podem consumir en un dia, pel que no només poden ajudar-te a calmar la gana entre hores sinó també, contribuir al teu pla per perdre pes de cara a l'estiu.Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×