Sincronitzar alimentació i exercici ajuda a cremar greix

FONT: CMD Sport | 28 de juny de 2017

  • Segons un estudi de la Universitat de Surrey, al Regne Unit, el secret per cremar greix de forma idònia és sincronitzar els períodes de alimentar-se i fer exercici.

Un estudi de la Universitat de Surrey, al Regne Unit, ha descobert que el secret per cremar més quantitat de greix sense moure'ns més està en sincronitzar els moments de menjar i fer exercici. Tot i que el truc és diferent per a dones i per a homes.

La investigació, liderada pel Dr. Adam Collins, va començar amb una prova de laboratori en què va comprovar que la ingesta de carbohidrats prèvia a l'exercici en homes joves reduïa la quantitat de greix que els seus cossos cremaven fins a tres hores després de l'esforç físic estant ja en repòs.

El mateix experiment entre homes i dones va tenir com a resultat que les dones cremaven més greix si consumien els carbohidrats abans de fer exercici.

L'investigador va comprovar els resultats amb 30 voluntaris. 13 homes i 17 dones van participar en tres classes de zumba i spinning a la setmana durant quatre setmanes. Tots ells havien de consumir una beguda però algunes d'elles eren placebos i altres begudes amb carbohidrats. La van prendre abans i després de cada classe.

La principal conclusió de la investigació va ser que homes i dones cremen les calories en moments diferents. Per aquest motiu l'estudi recomana que ells han de menjar després de l'exercici. Les dones, en canvi, ho han de fer abans.Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×