Run an Empire. Controla el teu territori corrent!

27 de maig de 2014

  • Una aplicació que gamifica els teus entrenaments de carrera. Córrer ja no és només fer kilòmetres, és conquerir territoris i fer-te fort!

     

Sortir a córrer està de moda. I les aplicacions per a mòbil que dónen dades de les teves curses, també. El problema és que totes són iguals... Totes? Be, potser no totes, Run an Empire afegeix un component motivador més al fet de sortir a córrer: els teus kilòmetres ara "serveixen" per conquerir territoris i obtenir crèdits. 

Després d'instal·lar l'app, et dónes d'alta i busques competidors a la zona. Es tracta de conquerir territoris, envoltant-losj. L'app treballa amb metres o kilòmetres quadrats (fins ara, cap de les aplicacions existents utilitzen aquesta mètrica). 

Pots repetir el recorregut pels teus territoris per tal de fer-te "més fort" i "respectat", això farà que sigui més difícil que algún altre runner de la zona els conquereixi. Pots anar conquerint nous territoris a mesura que ampliis l'abast de les teves curses, i l'app t'avisarà quan detecti que hi ha algún "enemic" pels teus territoris. 

De moment, els kilòmetres quadrats conquerits et donaran crèdits, que serviran per personalitzar elements del teu "regne", com ara els símbols del teu escut d'armes. 

Els seus creadors, els nois de l'estudi londinenc Pan Studio, insisteixen en què aquesta també és una aplicació que promou l'esport i la salut, i que ajuda a tenir un estil de vida actiu i saludable, només que d'una forma mes lúdica.

Tot i que està en procés de crowfounding, i busca finançament, és una iniciativa força interessant que esperem que ben aviat vegi la llum!Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×