Recepta saludable: Croquetes de tofu i carabassó

21 d'abril de 2016

  • Si t'apassionen les croquetes, aquí tens una recepta vegana fàcil, deliciosa i sense beixamel!

Ingredients (per unes 15-20 croquetes)

  • 1 carbassó (ben rentat, ja que volem aprofitar també la pell, plena de nutrients)
  • 125 g. de tofu natural
  • pa ratllat
  • farina
  • 1 culleradeta de comí mòlt
  • 1 mica de sal

Preparació:

  • 1. Ratllem el carbassó si és possible amb diferent gruix, perquè quedin trossets més petits i altres més grans, el que li donarà una textura més saborosa a les nostres croquetes. Ho anem tirant en un bol.
  • 2. Ratllem també el tofu (o es pot esmicolar bé amb les mans) i ho tirem en el mateix recipient.
  • 3. Afegim una culleradeta de comí mòlt i una mica de sal. Barregem tot bé (Podeu afegir a la barreja altres verdures, com ara pastanagues)
  • 4. A continuació afegim pa ratllat poc a poc, anem pastant fins que quedi una massa amb una consistència prou compacta amb la qual poder fer les croquetes.
  • 5. Fem les boletes amb la massa i les arrebossem en farina.
  • 6. Anem fregint les croquetes en oli. Ha d'estar ben calent perquè la massa no absorbeixi l'oli. Quan les croquetes de carbassó i tofu estiguin daurades pels dos costats les traiem i les posem en un plat amb paper absorbent perquè escorri bé l'excés d'oli.

Deixem refredar una mica abans de servir, i ja estan a punt! Bon profit! 



Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×