Recepta saludable: Amanida de cuscús

FONT: Food and Cook. Trotamundos | 11 d'agost de 2015

  • Una amanida fresca i saludable per aquests dies de calor. Anima't a fer-la!

RECEPTA DE AMANIDA DE CUSCÚS, COGOMBRE I FORMATGE FETA AMB VINAGRETA DE LLIMONA. per a 6 persones

  • 2 cogombres
  • 250 g de formatge feta
  • 1 ceba vermella
  • 50 g de panses
  • 5 fulls grans de menta
  • 250 g de cuscús
  • 1 cda. de mantega
  • Per a la vinagreta de llimona
  • 1 llimona gran
  • 100 ml. d'oli d'oliva
  • ratlladura de mitja llimona
  • sal
  • pebre acabat de moldre

Comencem preparant la vinagreta, per a això posem tots els ingredients en un bol i barregem bé fins emulsionar.

Cuinem el cuscús seguint la instruccions del paquet. En el meu cas, posem en una olla 250 ml. d'aigua, sal i oli, i ho portem a ebullició. Quan hagi arribat aquesta temperatura, el tirem sobre un bol on tindrem el cuscús.

Ho deixem reposar durant uns 2 o 3 minuts i volarem a tirar a l'olla juntament amb la mantega i ho escalfem a foc suau i sense deixar de remenar durant uns 4 o 5 minuts perquè els grans quedin solts. L'ideal és ajudar-se d'una forquilla.

Un cop acabada la cocció, ho tirem a un bol i ho deixem refredar.

Tallem els cogombres en tires i reservem. Pelem les cebes, les tallem en juliana i reservem. Piquem finament la menta i reservem.

A la font on anem a servir la nostra amanida disposem el cogombre, la ceba, el cuscús, les panses, i el formatge feta esmicolat, afegim la menta i finalment amanim amb la vinagreta.



Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×