Recepta: Gelat hipocalòric (30Kcal)

08 de juliol de 2015

  • Et ve de gust un gelat deliciós, però no vols passar per la tortura de saber que estàs excedint el teu consum diari de calories? Pren nota d'aquesta recepta per fer-te gelats hipocalòrics a la carta

Perquè negar-te el caprici de prendre un gelat amb aquesta calor? Prepara-te'l ara mateix per quan t'entri l'atac de portar-te'n un a la boca! És molt senzill de fer, i trigaràs menys de cinc minuts a preparar-lo!

Ingredients per a 3 gelats hipocalòrics

· 100g de formatge fresc batut desnatat. (100g aporten aproximadament 46kcal)
· 1 iogurt desnatat de sabor (maduixa, llimona, muesli, cereals ...). (125g, aproximadament 45kcal)

Elaboració
Només has de barrejar el formatge fresc batut desnatat i el iogurt i remenar fins que quedi una barreja homogènia. Si vols, pots afegir-hi trossets de fruita  per fer-lo més atractiu i ric en sabor. A continuació reparteix la barreja en 4 racions i fiquem al congelador (pots utilitzar motlles de plàstic si vols menjar-te'l com el típic gelat amb pal)

I llestos! A gaudir del gelat (hipocalòric, això si), que és estiu! 



Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×