Reaccions en el cos en deixar d'ingerir carn

FONT: Erika. Sportadictos | 23 de maig de 2017

  • Estàs pensant deixar de menjar carn? Quins canvis pot ocasionar al teu organisme?

Avui dia són més les persones que decideixen canviar el seu estil de vida en el qual ometen la ingesta de carn, ja sigui perquè no els agrada, perquè els cau pesada a l'organisme, o bé per protegir l'origen d'aquesta (és a dir, els animals). Regularment, es comença a menjar carn des de molt aviat, de manera que en canviar el règim alimentari ocasiona certs canvis en l'organisme. Coneix-ne alguns.

Preveu malalties
La inflamació es produeix perquè l'organisme no està funcionant correctament i encara que algunes són temporals, altres poden ser per malalties cròniques. Així que el privar-se de carn podria ajudar a prevenir algunes malalties com infarts cerebrals, diabetis, hipertensió, patiments immunològics, malalties cardiovasculars i arteriosclerosi.

Baixa de pes
Un estudi dirigit pel doctor Neal Barnard, professor associat a la medicina de la Universitat de George Washington assenyala que, en deixar de menjar carn es pot baixar de pes de forma natural (fins a 4 quilos) i, això es deu, a que s'està eliminant de cop de la dieta una quantitat elevada de greixos saturats.

Reactiva els gens
Els antioxidants i nutrients que rep el cos gràcies a la ingesta de fruites i vegetals van a optimitzar el funcionament dels gens. Això ajudarà a que les cèl·lules siguin més ràpides i efectives al moment d'auto reparar-se i, amb això, minimitzar el risc de desenvolupar càncer.

Millora la digestió
Un dels principals efectes de deixar de menjar carn és que la digestió millorarà notablement. El motiu d'això és perquè l'ometre aquest aliment, augmenta la ingesta de verdures i llegums, el que al seu torn incrementa el consum de fibra, ajudant a regular el trànsit intestinal i deixant enrere el restrenyiment.

Així que si ets un carnívor empedreït i vols veure un cos transformat, s'intenta disminuir la ingesta de carn, sempre que puguis dialogar amb el teu metge perquè t'assessori sobre el que és millor per a tu, depenent de les teves antecedents clínics.Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×