Què menjar després de Nadal per recuperar?

FONT: Flavia. SportAdictos | 04 de gener de 2017

  • Depura l'organisme després dels excessos del Nadal. Aquí tens alguns aliments i batuts que poden ajudar-te.

Cada vegada que bevem, respirem, mengem, etcètera, estem absorbint substàncies perjudicials per al nostre organisme. Afortunadament, hi ha diferents mètodes per eliminar les toxines acumulades, sobretot les que hem ingerit en aquest nadal i, el més natural, és a través d'aliments i begudes depuratives. Netejar-nos per dins és bastant senzill, només hem de saber què menjar. Així que a continuació, et deixaré alguns consells per alliberar al teu organisme d'aquestes substàncies que no serveixen per a res i només ens fan mal.

5 ALIMENTS PER DEPURAR L'ORGANISME

  • Llimona: és un dels aliments depuratius més complets que pots trobar, atès que compta amb vitamines del complex B, C i àcid fòlic, a més de minerals com el calci, el magnesi, el potassi i el fòsfor, entre d'altres. Pren-lo amb una mica d'aigua en dejú per regular el teu pH i estimular d'aquesta manera la depuració de les teves òrgans.
  • Alvocat: et proveirà àcids grassos monoinsaturats que ajuden a reduir el colesterol dolent en sang i incrementar el bo. És una font rica en antioxidants perquè conté vitamina E, que manté les cèl·lules joves i prevé les malalties degeneratives. Consúmelo amb moderació.
  • Bròquil: compta amb vitamines A, C, fibra, minerals i àcid fòlic. És un aliment depuratiu que conté antioxidants que eviten l'envelliment i, a més, posseeix activitat anti-bacteriana, anti-viral i anti-cancerígena.
  • Llegums: aporten carbohidrats complexos, proteïnes, minerals i fibra soluble, que combat el restrenyiment, redueix el colesterol, controla la tensió i prevé la diabetis. També compta amb una gran quantitat de vitamines i aporta només un 4 per cent de greix. És un aliment depuratiu, per la qual cosa s'aconsella consumir-3 vegades a la setmana.
  • Llavors: posseeix minerals, vitamines, àcids grassos saludables, fibra i lecitina, que millora la salut intestinal i ajuden a accelerar el metabolisme i disminuir els triglicèrids i el colesterol dolent en sang. Empolvora les llavors en pans, amanides, batuts, sopes, iogurts, guisats, pastes, etcètera.

BATUTS DEPURATIUS

  • Suc d'api: aquest suc posseeix propietats desintoxicants i depuratives que ajuden a eliminar les toxines de l'organisme ràpidament. Per fer-ho, col·loca 3 tiges d'api, un got d'aigua i una cullerada de mel en una liquadora i bat molt bé. Cola, serveix i beu diàriament durant 7 dies.
  • Suc de pinya: és ben coneguda per les seves propietats antioxidants, depuratives, reguladores i hidratants. És perfecte per remoure les toxines, millorar el metabolisme i baixar de pes. Per fer-ho hauràs extreure el suc d'una o dues aranges i barrejar en una liquadora amb algunes diverses d'api, rodanxes de pinya, ½ nopalito (fulla de la planta de la figa de moro) i una cullerada de mel d'abelles (opcional).
  • Suc verd: no sol tenir un sabor deliciós, però és beneficiós i efectiu. Compta amb fibra, vitamines i minerals essencials que ajuden a remoure les toxines acumulades, reforçar defenses i prevenir malalties. Per fer aquest suc verd hauràs primer rentar molt bé un grapat de bleda i un de julivert i col·locar-los en una liquadora juntament amb dos plàtans, suc de mitja llimona i dues tasses d'aigua. Bat durant uns minuts i beu durant una setmana.

 Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×