Més exercici no significa cremar més calories

FONT: CMD Sport | 14 de setembre de 2016

  • Un estudi de la Universitat de Nova York reconeix que l'organisme s'adapta als nivells més elevats d'activitat física, de manera que no es cremen més calories addicionals.

La investigació de la universitat novaiorquesa reconeix que la idea que com més temps es passa al gimnàs entrenant, més possibilitats es tenen d'aprimar, és errònia.

Herman Pontzer, investigador de la Universitat de Nova York, va estudiar els hàbits d'exercici i dieta de 300 persones. En un primer moment va comprovar com hi havia una certa vinculació entre l'activitat esportiva i la despesa calòrica, però arribat un moment s'acaba estabilitzant el consum d'energia.

ULL A LA DIETA
L'estudi assegura que, a més de l'esport, també cal fer un esment a la dieta, que contribueix en el procés d'aprimament.

Pontzer explica que l'activitat física és molt important i saludable per a la salut, de manera que les conclusions que s'extreuen d'aquesta investigació no pretenen en cap moment dir el contrari. El que sí demostra és que la dieta és un component bàsic en especial a l'hora d'administrar el pes i evitar el seu increment.

EXERCICI MÉS INTENS
Les persones que comencen amb programes d'exercici per desfer-se dels quilos de més poden apreciar aquest descens de pes després d'uns pocs mesos. Però les dades que recull l'estudi és que les persones amb un estil de vida molt actiu, que practiquen molt esport, presenten una despesa energètica diària molt semblant a la resta.

Les persones amb uns nivells d'activitat més o menys moderats presentaven una despesa energètica més elevada en comparació amb els sedentaris, en concret unes 200 calories més. No obstant això, la gent que practicava un exercici molt intens no va veure reflectit aquest esforç amb una major despesa d'energia. Es mantenien en una línia molt semblant a la de les persones que feien esport moderat.



Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×