Les 10 cançons més escoltades al món per entrenar

FONT: CMDSport | 10 de maig de 2017

  • Entre els milions d'usuaris i descàrregues de Spotify, el web ha realitzat una selecció de quines han estat les deu cançons més escoltades per entrenar entre els seus usuaris. 

Spotify destaca que, davant de qualsevol d'exercici físic i a l'hora de preparar-se per entrenar, els esportistes acostumen a motivar-se a través de la música.

Per això les persones solen preparar-se una playlist per escoltar-la durant les seves sessions esportives. Spotify ha decidit elaborar una llista de les deu cançons que més escolten els seus usuaris a nivell global per entrenar.

ELS 10 ÈXITS PER ENTRENAR

En el primer lloc se situa "Till I Collapse" d'Eminem, que des de fa anys encapçala el rànquing com el tema preferit dels fanàtics del fitness.

En segon lloc se situa "Power" de Kanye West, seguit per "Jumpman" de Drake, "Closer" de The Chainsmokers, i "This is what you came for" de Rihanna i Calvin Harris.

Completen el rànquing "Work" de Rihanna, "Cheap Thrills" de Sia, "Starboy" de The Weeknd, "7/11" de Beyoncé i "Hey Mama" de David Guetta amb Nicki Minaj.Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×