La meditació i el ioga redueix la necessitat d'atenció mèdica

FONT: CMD Sport | 15 de març de 2016

  • Investigadors de l'Hospital Massachusetts General han realitzat un nou estudi que assegura que l'ús de tècniques de relaxació com la meditació i el ioga pot reduir la quantitat de visites al metge.

Tot i que les malalties relacionades amb l'estrès no solen ser mortals, el dany que acumulen al llarg del temps és considerable. I aquells que en pateixen les conseqüències van molt més al metge que altres. Segons l'estudi, aquestes persones requereixen en un 70% d'atenció mèdica. L'estudi indica que les tècniques de relaxació, tant les antigues com el ioga o Tai-txi, com les més modernes com el mindfulness, ajuden a alliberar l'estrès i l'ansietat.

L'informe va comparar l'ús dels expedients mèdics de més de 4.000 persones entre 2006 i 2014, que van seguir les recomanacions dels metges sobre teràpies de relaxació i Ioga, i els van comparar amb altres 13.000 casos on el metge no va fer cap recomanació al respecte.

Després de segmentar-los segons factors demogràfics i tipus de malalties, van arribar a la conclusió que aquells que van aplicar les teràpies de relaxació i Ioga van veure reduïda en un 43% la demanda d'atenció mèdica. Aquells que van practicar tècniques de relaxació van visitar menys al metge, se'ls van practicar menys estudis mèdics, i van acabar en les urgències hospitalàries molt menys que l'altre grup.Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×