L'exercici físic disminueix el dolor osteoarticular

FONT: CMDSport | 12 de juliol de 2016

  • Els fisioterapeutes asseguren que l'exercici físic terapèutic pot reduir el dolor osteoarticular provocat pels problemes d'esquena o l'artrosi.

El Col·legi Professional de Fisioterapeutes de la Comunitat de Madrid (CPFCM) ha informat que, a més d'alleujar el dolor osteoarticular, l'activitat física també disminueix el risc cardiovascular, la possibilitat de patir diabetis i el risc de caigudes i incrementa la densitat mineral òssia, la capacitat pulmonar i la funció cognitiva.

El secretari general de l'associació de fisioterapeutes, José Santos, ha explicat que tot i que antigament es recomanava repòs total davant determinades patologies, en l'actualitat, l'evidència científica ha demostrat que en molts casos el descans és més perjudicial per a una correcta recuperació que una activitat física controlada.

Els fisioterapeutes asseguren que el repòs en llit davant un dolor osteoarticular pot arribar a provocar una reducció de la massa òssia, que pot incrementar el risc que es produeixin fractures ", ha afegit l'expert. Està demostrat que en 30 dies de repòs la força màxima dels flexors del genoll disminueix un 6 per cent i la dels extensors gairebé un 20 per cent.Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×