Hamburgueses de carbassa i flocs de cibada

15 de novembre de 2016

  • Una recepta fàcil, amb ingredients de temporada, saludable i ideal per un dinar lleuger o per un sopar post-entrenament. 

Si us agrada la civada, avui portem una recepta molt fàcil i nutritiva d'hamburgueses de carbassa i civada que aporten només 214 calories per cada 3 unitats. 

A més, ens aportaran un alt percentatge d'hidrats complexos (68%), proteïna (17%) i greixos bons d'origen vegetal (15%). 

Ingredients (per a 8-9 unitats)

  • Una carabassa mitjana (300 grams aproximadament)
  • 150 grams de flocs de civada
  • 1 gra d'all
  • Julivert picat
  • Sal o altres condiments al gust (comí, curry...)

Com preparar-les?
Aquestes hamburgueses resulten molt fàcils de realitzar i porten pocs ingredients, per començar hem de treure la pell a la carabassa i cuinar-la, al forn, al vapor o bullida.

Un cop cuita, la deixem refredar fem un puré que condimentarem amb un gra d'all picat, julivert picat i sal o altres condiments al gust.

Finalment, afegim al puré els flocs de civada poc a poc i anem barrejant fins a formar una pasta tova. En una placa per forn pintada amb una mica d'oli, anem formant les hamburgueses amb ajuda d'una cullera i posem al forn a temperatura mitjana per uns 25 a 30 minuts o fins que estiguin daurades, donant la volta a meitat de cocció (podeu pintar amb oli la part superior de les hamburgueses per veure més fàcilment si ja estan fetes)

Quan menjar-les?
Aquestes hamburgueses són ideals per a un dinar lleuger acompanyades d'una guarnició amb vegetals, o poden ser fantàstiques per a un sopar post entrenament. Si ho preferiu, poden servir també per acompanyar una carn.

Ofereixen hidrats complexos en elevada proporció, però també són font de molta fibra, potassi, proteïnes vegetals i greixos bons derivades de la civada.

És una recepta ideal per vegans i diabètics i, si teniu nens, també és una recepta ideal per preparar amb ells.Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×