Cuina les teves pròpies barretes de proteïnes

17 de desembre de 2015

  • Cuina les teves pròpies barretes en només 10 minuts!

Per molt que una barreta proteica tingui gust i et pugui aportar gran quantitat de proteïna, també conté molts altres ingredients que, com el sodi o els sucres, no són bons per al teu cos.

Canviaries la teva forma de menjar si sabessis que en tan sols 10 minuts pots cuinar-les teves pròpies barretes, amb tot el sabor i dolçor que tu triïs, de la manera més sana possible.

INGREDIENTS

  • 2 tasses de farina de civada sense gluten
  • ½ tassa de farina de coco, tamisada (pots substituir-la per farina d'ametlla o més farina de civada)
  • 1 tassa proteïna de vainilla
  • Edulcorant granulat a elecció
  • 1 grapat de llavors de xocolata negra
  • 2-3 galetes Digestive
  • ½ tassa de mantega de llavors de girassol
  • ½ tassa de xarop d'arròs integral (substituir per xarop d'auró)
  • 1 tassa de llet

PREPARACIÓ

  • En una font de forn posa paper de forn i greixa'l lleugerament.
  • En un recipient, barreja la farina, la proteïna en pols, l'edulcorant, les llavors de xocolata i molles de galetes.
  • Uneix a aquesta barreja la mantega i una mica més de edulcorant prèviament escalfats i barrejats.
  • Amb una cullera afegeix lentament la llet al teu gust, fins que es formi una massa gruixuda i ferma.
  • Trasllada-ho a la safata de coure i pressiona la massa fins que quedi uniforme.
  • Ara només queda refrigerar la massa durant aproximadament 30 minuts.


Aquestes barretes t'aportaran el necessari per poder mantenir satisfet fins a la propera menjar.



Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×