Crema més calories a la cinta de córrer amb aquests 10 consells

FONT: Delfina Casanova. MundoFitness | 14 de març de 2016

 • Com corres en la cinta pot fer que cremis més o menys calories. Vols treure el màxim rendiment al teu entrenament a la cinta de córrer? 

La millor màquina per perdre pes és la cinta de córrer. No hi ha més. Per la seva simplicitat i el tipus d'exercici que es realitza, la cinta de córrer és la millor manera per lliurar-te d'aquests quilos de més. Potser fa temps que ja ho intuïes i ja portes diversos mesos incorporant, a la teva rutina diària, uns minuts de carrera contínua. Però, per algun estrany motiu, no estàs veient els resultats ... Per què?

Encara que cada cas sigui especial i cada un tingui un metabolisme diferent, m'atreveixo a aventurar que el teu problema està en com corres en la cinta. Tingues en compte que, quan persegueixes un objectiu fitness concret, has de posar especial atenció a tots els detalls per aconseguir els teus propòsits. A continuació et presentem 10 trucs imprescindibles per perdre pes utilitzant la cinta de córrer.

1. Centra't en el balanceig de braços
Encara que no ho sembli, els braços tenen un paper fonamental quan corres. Si aprens a fer un bon balanceig de braços aconseguiràs multiplicar els beneficis de la cursa. Els braços dirigeixen la coordinació del tronc inferior amb el superior de manera que un correcte braceig t'ajudarà a implicar més músculs del cos i, per tant, a cremar més calories. El millor és balancejar de davant cap a darrere sense creuar ni decantar. Has de mantenir un angle de 90 graus i moure els colzes en paral·lel a l'adreça que s'avança. Pel que fa a les espatlles, mantén-relaxats, sense contreure'ls i sense amagar el cap dins d'ells ... Si fins ara no t'havies plantejat el braceig, he demanar-te disculpes perquè després d'haver llegit tot això, la teva manera de córrer canviarà completament .

2. Dóna't uns minuts de recuperació
Si ets dels que acaben l'entrenament a la cinta d'un salt això pot interessar-te. Acabar la rutina de cop, sense deixar que els músculs es recuperin poc a poc, pot provocar lesions greus i alentir la recuperació del teu cos. En canvi, acabar l'entrenament baixant la intensitat de carrera de manera gradual és molt més natural, segur i, "aconsegueixes que el cos treballi més, afegint més minuts a la sessió crema greixos", assegura David Siik, instructor de running. Tingues en compte que el cos comença a cremar greix després dels primers 17 minuts de cardio, de manera que com més Deixa estar la teva sessió, més greix cremaràs.

3. Oblida't de les peses
Si el teu objectiu és perdre pes, oblida't de córrer amb peses. Això només et farà córrer de manera més artificial i evitarà que et concentris només en córrer. Sense les peses, correràs més ràpid, més fort i més temps. Tingues en compte que un entrenament en cinta ben fet ha de deixar-te exhaust. Si després de la teva sessió sents que podries incorporar peses al teu pla d'entrenament, vol dir que ho has entrenat amb el nivell d'intensitat requerit.

4. Utilitza la inclinació de la cinta de córrer
Córrer sobre una pista inclinada és una excel·lent manera per augmentar la intensitat del teu entrenament. L'augment d'esforç implica un major nombre de pulsacions per minut, el que es tradueix, automàticament, amb cremar més calories. Aquest tipus d'entrenaments són molt recomanables si estàs pensant en tenir una sessió perllongada perquè la inclinació redueix la pressió sobre els genolls. El millor és anar intercalant, al llarg de la sessió, diferents graus d'inclinació.

5. És més important la intensitat que el nombre de quilòmetres
La cinta de córrer et permet centrar-te en la tècnica i precisió de la cursa. Velocitat, inclinació, pulsacions, intensitat ... Tots els factors són controlables! Per això, quan corris en cinta has de buscar la qualitat de l'entrenament i no obsessionar-te amb la distància recorreguda.

6. Treballa en intervals
Córrer a intervals és molt més eficient que les carreres de llarga durada. A més de cremar més calories, aconseguiràs minimitzar l'impacte que pateixen els genolls i turmells. Procura córrer a intervals d'alta intensitat combinats amb carrera contínua de baixa intensitat. Amb aquest tipus d'entrenaments aconseguiràs enfortir el core i combatre el greix abdominal.

7. Augmenta gradualment la velocitat
Anar incrementant gradualment la velocitat t'ajudarà a augmentar el nivell d'exigència de la sessió. A l'hora de cremar calories, la clau són les pulsacions per minut. A més pulsacions, més calories es cremen. Quan adquireixes la suficient forma física com per aguantar un ritme de carrera determinat, les teves pulsacions també s'habituen i acaben fent menys esforç per aguantar el nivell. Per això t'animo a que fugis sempre de la teva zona de confort.

8. Canvia la teva rutina
Un dels majors riscos que tens quan treballes el cardio és caure en la rutina dels entrenaments. Per això, has de procurar incloure innovacions i variants per no avorrir-te amb les teves sessions diàries. Recorda que si fas això és perquè t'agrada.

9. Fes circuits
No hi ha cap raó que obligui a separar entrenaments de cardio i entrenaments de musculació. Són perfectament compatibles i, combinats, multipliquen poderosament els seus resultats. Si ja segueixes un programa de musculació al gym, pots aprofitar els descansos entre cada sèrie per caminar en cinta. D'aquesta manera, mantindràs estable la intensitat i el nivell de pulsacions durant tota la sessió.

10. Corre amb música
No desvetllament cap gran secret si afirmo que la motivació és fonamental per a ser constant en el gym. Per això, has de gaudir del teu pla fitness. Una bona manera per aconseguir-ho pot ser escoltar música durant la sessió. A més de distreure't, t'ajudarà a seguir un ritme constant. Està comprovat que, quan correm i escoltem música alhora, tendim a sincronitzar el ritme de la cursa amb el ritme de la música.

 

El Entrenament Siik
Si el teu propòsit és seguir una rutina fitness per perdre pes però realment no saps per on començar, la cinta de córrer pot esdevenir una poderosa aliada. El programa de l'expert en entrenaments en Cintes de Córrer, David Siik, que a continuació et presentem pot ser molt útil per aconseguir els teus objectius. El primer, estirar bé i començar amb un escalfament suau durant dos minuts:

 • 0:00 - 1:00: Velocitat mitjana (per exemple 10 km / h) amb una inclinació del 4%
 • 1:00-02:00: Velocitat baixa (per exemple a 6 km / h) amb una inclinació del 0%
 • 2:00-03:00: Incrementa 0,5 km / h (10,5 km / h) amb una inclinació del 3%.
 • 3:00-04:00: Velocitat baixa (per exemple a 6 km / h) amb una inclinació del 0%
 • 4:00-05:00: Incrementa 0,5 km / h (11 km / h) amb una inclinació del 2%.
 • 5:00-06:00: Velocitat baixa (per exemple a 6 km / h) amb una inclinació del 0%
 • 6:00-06:30: Segueix amb la velocitat que portaves fins a aquest moment (11 km / h) amb una inclinació del 3%
 • 6:30-07:30: Velocitat baixa (per exemple a 6 km / h) amb una inclinació del 0%
 • 7:30-08:00: Segueix amb la velocitat que portaves fins a aquest moment (11 km / h) amb una inclinació del 4%
 • 8:00-09:00: Velocitat baixa (per exemple a 6 km / h) amb una inclinació del 0%
 • 9:00-09:30: Segueix amb la velocitat que portaves fins a aquest moment (11 km / h) amb una inclinació del 5%
 • 9:30-10:00: Recupera


Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×