Cinc exercicis per combatre les varius

FONT: Flavia. Sport Adictos | 13 d'agost de 2015

  • Combat les varius amb aquest cinc exercicis. Són molt fàcils de fer i només requereixen paciència, constància i voluntat. Anima't! 

Pedaleja
Una de les formes de combatre les varius és pedalejant la bicicleta, ja sigui fixa o dinàmica. No obstant això, si no tens una bicicleta, pots estirar-te a terra sobre un matalàs amb els peus aixecats cap al sostre i les mans recolzades per sota dels glutis per millorar la circulació de les cames.

Camina
Un dels millors exercicis per eliminar les varius és realitzant caminades a pas lleuger durant almenys 30 minuts per dia. D'aquesta manera, podràs millorar la teva circulació sanguínia i fer que les venes es mantinguin sanes. Recorda que és fonamental que et portis una ampolleta d'aigua per mantenir hidratat i que facis servir peces de roba i sabatilles còmodes.

Neda
La natació és un dels esports més positius que puguis trobar perquè beneficia la circulació venosa i la sang no necessita moure's en contra de la gravetat. A més, el moviment dels peus, dels turmells i els músculs cap amunt i avall fa que la circulació sanguínia s'activi i flueixi amb normalitat.

Exercicis amb els peus
Seu en una cadira i arrepenja els talons a terra amb la punta dels peus aixecades. Després, baixa-les i aixeca els talons. Repeteix aquest procediment unes 20 vegades. Un altre exercici consisteix a flexionar i estirar els dits dels peus mantenint les cames estirades. Repeteix aquest exercici unes 20-30 vegades amb cada peu.

Moviment de tisores
Estira't a terra i aixeca les cames. Obre i tanca constantment, fins realitzar almenys 3 sèries de 10-15 repeticions. D'aquesta manera, reduiràs les varius de les cames, enfortiràs els abdominals, els abductors, els quàdriceps, els glutis i els isquiotibials.

Com veuràs aquests exercicis són molt fàcils de fer i no requereixen pràcticament res més que paciència, constància i voluntat. Anima't a provar-los!Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×