Bravento, gamificant l'esport

24 d'abril de 2015

  • Una nova app disponible tant per a Android  com per a iPhone gamifica l'esport i et converteix en el protagonista d'un videojoc.

Bravento és una aplicació pensada per a esports outdoor com ara el running, el ciclisme, l'snowboard o l'esquí.

Començar a usar l'aplicació és així de fàcil: 

Descarrega de forma gratuïta l'app (disponible per a iPhone i Android), enregistra't a Bravento i escull el teu personatge (avatar) que et representarà a l'univers Bravento (com a tot videojoc, pots personalitzar el seu aspecte físic, la roba o el material que portaràs). 

I ja estàs a punt! Ara només cal que practiquis el teu esport! Al entrenar, en funció del nostre esforç obtindrem experiència i Stamina. Amb l'experiència pugem de nivell i ens permet accedir a noves opcions dins del joc. La Stamina és la representació gràfica de l'esforç. Aquesta ens permet realitzar batalles, equipar l'Avatar, debloquejar noves opcions etc.

I si t'agrada competir... 

A més d'enregistrar l'exercici, Bravento et permet competir amb d'altres usuaris de tres formes: .
Pots lliurar batalles amb altres usuaris en reptes determinats, per exemple en una ruta de 5 km. En ser distàncies i desnivells fixos, ens permet competir amb usuaris de tot el món.

A través dels segments, itineraris que l'usuari pot crear per competir virtualment amb altres usuaris i guanyar Stamina. Córrer pel Parc de la Ciutadella, a Barcelona ja té el seu espai a Bravento, per exemple.

Finalment hi ha els Worlds, rutes vinculades a marques, carreres, institucions, estacions d'esquí, etc., on podrem guanyar premis vinculats al partner de la ruta corresponent. Aquests premis, que comunica la propia marca, podran ser virtuals o reals! Per exemple, al World Bike Park de Soldeu l'esforç es recompensa amb forfets, que poden aconseguir-se en sumar determinats descensos. 

Si t'agraden els videojocs i l'esport... amb Bravento ho tens tot en un. Si t'animes a provar-la, explica'ns què et sembla!

Més info a la web de l'app: www.bravento.com

 

 

 Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×