Barretes energétiques sense gluten

04 de setembre de 2015

  • Aprèn a fer aquestes barretes sense gluten, ideals per reposar forces després d'una sortida en bici, caminata o entrenament intens, o per prendre com a postre, snack saludable, o fins i tot per berenar! 

Ingredients:

  • Dàtils naturals 150 g
  • Ametlles crues pelades 50 g
  • Nous 50 g
  • Orellanes 50 g (es diuen així, però en realitat són albercocs o préssecs deshidratats)
  • Un grapat de pipes de carbassa pelades i sense sal
  • Una cullerada de cacau en pols (opcional)
  • Un pessic de sal


Instruccions:
 
* Primer treu l'os dels dàtils

* Col·loca els dàtils, les ametlles, les nous, les orellanes, la sal i el cacau en una batedora o Thermomix i tritura. Si utilitzes la Thermomix, posa-la a velocitat progressiva 5-10 durant 20 segons. Afegeix les pipes al final tritura 5 segons més, així quedaran més senceres (si no, pots afegir-les amb la resta).

* Quan la barreja sembli una pasta col·loca-la en una safata i talla a rectangles per obtenir-ne les barretes. Un cop les tinguis, ja estan llestes per menjar!

Aquestes barretes ténen una alta proporció de greixos, majoritàriament greixos bons i us aportaran potasi, vitamina E, magnesi, hidrats de carboni, àcid fòliccalci i ferro

Així que si tens pensat sortir a fer sortides llargues, ja sigui en bicicleta o caminant, pot ser un bon recurs portar-ne unes quantes a la motxilla!  

Anima't a provar de fer-les i ens dius com ha anat!



Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×