5 Raons per les que els homes han de fer Pilates

FONT: JuanMi Guirado | 08 de desembre de 2015

  • Tant si som uns experts aixecadors de peses com si estem preparant-nos per la nostra primera marató, una classe de Pilates pot ajudar-nos a afinar el nostre rendiment. Quins beneficis podem obtenir de les classes de Pilates? 

Mentre que les dones tendeixen a dominar les classes de sòl, Pilates té un munt de beneficis per als homes que no sabem. Tant si som uns experts aixecadors de peses o estem preparant-nos per la nostra primera marató, una classe de Pilates pot ajudar-nos a afinar el nostre rendiment. Però com aconsegueix els beneficis? Els exercicis es composen de moviments subtils i concentrats que poden ajudar-nos a fer el següent:

1. Desenvolupar grups musculars sovint descuidats. Alguns dels músculs, com els que dominen els teus moviments diaris, són més forts que altres, i una gran part de les classes de Pilates es centren en els músculs que normalment no reben gaire atenció. Pilates és similar a l'entrenament MAT (sobre matalàs) en el qual, de manera conscient, ens mourem de certes formes per treballar aquells músculs que tenim descuidats.

2. Millorar la flexibilitat. En general, cuanta més massa muscular tens, menys flexible ets. Però l'enfocament de Pilates a l'estirament ajuda a prevenir lesions i tensions musculars, a més part de augmentar el rang de moviment.

3. Construir força de base. Cada exercici de Pilates es centra en l'ús del core com la base que fa que els moviments siguin possibles. El Pilates també treballa, i de quina manera, els abdominals transversals, que són els situats sota la "rajola de xocolata".

4. Viure més conscientment. El Pilates ens fa posar més atenció. Has de concentrar-te en la teva respiració mentre treballes cada moviment de forma apropiada. Després d'una sessió de Pilates, et sentiràs renovat i relaxat, i pot ser fins i tot que et duri aquesta sensació fins al dia següent.

5. Tenir una millor vida al llit. El Pilates enforteix el nucli i el sòl pèlvic, i els homes que el practiquen tenen un major control d'aquesta regió del cos.

Així que si no ho has provat encara, ja tardes a provar una classe de Pilates!Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×