3 aliments que s'han d'evitar al tonificar el cos

FONT: Sport Adictos. Erika | 14 de febrer de 2017

  • Limita el consum d'aquests aliments si estàs entrenant per tonificar el cos.

Un dels objectius a considerar quan es vol tonificar el cos, és veure que els resultats siguin fefaents en poc temps. Així que a part d'una sèrie d'exercicis també és necessària una dieta saludable amb una ingestió calòrica que vagi associada amb el nivell d'activitat. Altrament, si no es porta a terme una alimentació correcta, tot l'entrenament pot anar a norris i tot l'esforç realitzat serà un rotund fracàs.

  • Aliment salats. Cal limitar el consum d'aliments salats quan estàs tonificant el cos per poder evitar la retenció de líquids, així com un increment en el pes. Quan es consumeix sal pot arribar a confondre el balanç químic en el cos. Regularment, ell manté el control dels balanços dels fluids i les concentracions. Així que el menjar aliments elevats en sodi provocarà que l'organisme retingui aigua per diluir els fluids interns i restaurar el balanç normal. Per això tenir els nivells de sal adequats és l'ideal.
  • Begudes energètiques. Quan s'exercita, el cos fa servir la glucosa que circula en la sang per alimentar l'exercici. Quan la glucosa està esgotada, l'organisme acudeix als sucres que estan emmagatzemats en els músculs i al fetge. Aquestes fonts proporcionen suficient energia perquè es pugui exercitar al voltant de 60 minuts. Així que si es consumeix begudes d'energia de manera regular durant l'entrenament de tonificació, el més probable és que estiguin incorporant fonts innecessàries de calories a la dieta. Si no ets un atleta de resistència, el millor és beure únicament aigua.
  • Aliments alts en greix. Els aliments rics en greix (aliments fregits) contenen una quantitat considerable de calories. L'alt consum d'aquests aliments debilitarà els esforços saludables. Així que per controlar les calories mentre es tonifica, cal triar aliments baixos en calories com les carns i els peixos cuits o rostits en lloc de fregits.

Així que per arribar a la meta d'una forma saludable,  cal fer exercici i portar una bona alimentació, ja que tot en conjunt propiciarà que la màquina perfecta que és el cos aconsegueixi tonificar en temps rècord i de manera positiva. Per tant, evita aquests aliments, que obstaculitzen aquesta tasca.Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×