10 aliments de temporada amb més aigua i menys calories

FONT: VITÓNICA | 19 de juny de 2018

  • En aquesta època de l'any mantenir una bona hidratació cobra més importància que mai. Aquí tens 10 aliments de temporada amb més aigua i menys calories que poden ajudar-te a sumar líquid a la teva dieta a més de restar calories a les teves ingestes.

A continuació, citem els 10 aliments que més aigua i menys calories concentren, que per descomptat, són fruites i verdures que troben el seu millor època de consum en aquesta temporada:

Cogombre: conté 96,6% aigua i només 13 Kcal per cada 100 grams d'aliment. És ideal per a amanides, entrepans i plats frescos.

Enciam: aporta 95% d'aigua i només 19 Kcal per cada 100 grams. Té gran volum i és ideal per a amanides o entrepans.

Carabasseta: en la seva composició presenta un 94% d'aigua i només ofereix 23 Kcal per cada 100 grams. Es pot consumir cru en amanides o bé, cuit en saltats, al forn, farcits i altres.

Síndria: amb 93% d'aigua i només 28 Kcal per cada 100 grams, la síndria és ideal per menjar entre hores o com a postres fresc, encara que també pot formar part d'una amanida d'estiu.

Carbassa: es compon per un 92% d'aigua, i només ofereix 28 Kcal per cada 100 grams. Amb ella podem elaborar des d'un puré fins a un saltat, una broqueta, un farciment o una amanida.

Ceba: conté un 91,5% d'aigua i 32 Kcal per cada 100 grams. Pot emprar-se en saltats, al forn, en farcits, en salses, en amanides i molt més per donar sabor a plats crus o cuits, així com freds o calents. 

Cogombre: conté 96,6% aigua i només 13 Kcal per cada 100 grams d'aliment. És ideal per a amanides, entrepans i plats frescos.

Nap: amb 90,6% d'aigua i 32 Kcal per cada 100 grams, el nap pot usar-se per saborizar diferents plats, com salses, farcits o saltejats.

Pastanaga: conté un 89,1% aigua i aporta 39 kcal per cada 100 grams. Es pot emprar crua o cuita, en purés, en salses, en guisats i saltats o també en amanides diverses.

Albercoc: amb 88,9% aigua i 41 Kcal per cada 100 grams l'albercoc pot ser una fruita ideal per consumir com a postres o com a snack saludable entre hores. Encara que també es pot incloure en una amanida o en una broqueta grillada.

Gerd: concentra 88,8% d'aigua i ofereix 37 Kcal per cada 100 grams. Aquesta fruita de mida petita pot ser l'ingredient ideal de l'esmorzar, d'un batut, d'una amanida o d'unes postres saludable.

 

Com podem veure, la major part dels vegetals i fruites d'estació concentren un alt contingut aquós, però, hem seleccionat els 10 aliments amb més aigua i menys calories que poden ajudar-te a tornar més lleugera i hidratant la dieta d'estiu.Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×