Cuida els teus genolls

Un interessant article d'Hernan Silva publicat a www.runners.es sobre la condropatia de genoll, una dolència que pot ser molt molesta per a corredors.

LLEGIR

Set consells per córrer a l'estiu

A l'estiu ens ve més de gust realitzar exercici físic a l'aire lliure. Però cal precaució amb les altes temperatures i el sol, ja que poden afectar al nostre rendiment i, directament, al nostre cos i la nostra ment en forma de cansament, dificultat per conciliar el son o fins i tot apatia. Per evitar que la calor ens afecti sobremanera, el metge i corredor César Calanes ens dóna aquestes set recomanacions bàsiques.

LLEGIR

Com i quan augmentar la càrrega en una sessió de Body Pump

La pràctica de Body Pump consisteix en aixecar peses de resistència. És a dir, aixecar una càrrega moderada i realitzar múltiples repeticions dels diferents exercicis. A través d'aquesta activitat treballem el tren superior i el tren inferior, i és imprescindible controlar la carrega que utilitzem a les classes. La instructora del gimnàs DuetFit Elisabeth Merino ens explica com i quan variar la nostra càrrega en la pràctica de Body Pump. 

LLEGIR

Run an Empire. Controla el teu territori corrent!

Una aplicació que gamifica els teus entrenaments de carrera. Córrer ja no és només fer kilòmetres, és conquerir territoris i fer-te fort!

 

LLEGIR

'ESOS LOCOS QUE CORREN...'

Un fantàstic video d'animació  que James Jarvis va fer fa ja 5 anys, i que encara avui és una peça mestre per als aficionats al running. 

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×