Els errors més habituals a l'hora de guanyar múscul

Repassa aquesta llista d'errors que pots cometre si tens com a objectiu guanyar múscul. 

LLEGIR

Les castanyes: un clàssic de tardor

Les castanyes, a diferència d'altres fruits secs, gairebé no contenen greix i aporten poques calories. Són riques en ferro, potassi i vitamina B2. A més, estan boníssimes! 

LLEGIR

Utilitza l'índex glucèmic per millorar el teu rendiment

L'índex glucèmic pot ser la clau per aconseguir energia abans, durant i després de l'exercici. T'expliquem quins són els millors aliments per a cada moment.

LLEGIR

Regles per combinar els aliments

Aprèn a combinar els aliments per obtenir-ne els millors resultats amb aquestes regles bàsiques. 

LLEGIR

10 Consells per portar una dieta sana i equilibrada

Si vols començar el nou curs seguint unes pautes de vida saludables, aquí tens 10 consells per ajudar-te a aconseguir-ho. 

LLEGIR

10 trucs per controlar la gana

Comptes els minuts que queden per tornar a menjar? Doncs atenció a aquests consells, perquè pot ser que ho aconsegueixis superar més fàcilment del que penses.

LLEGIR

Una nova APP de Google calcularà les calories del teu menú amb una foto

T'imagines poder saber quantes calories conté teu plat amb tan sols una foto ? Aquest és el darrer projecte que està desenvolupant Google, basat en la tecnologia IA, i que podria resultar de gran ajuda per lluitar contra l'obesitat.

LLEGIR

Beneficis dels gelats

Ha arribat la calor i de tant en tant ve de gust prendre un gelat per refrescar-se. Però, realment és bona idea? Com amb gairebé tots els productes alimentaris, menjar un gelat té els seus pros i contres. Depenent de les quantitats ingerides o del tipus de producte consumit, l'impacte sobre la nostra salut serà més o menys positiu.

LLEGIR

Batut recuperador per després de l'exercici

El programa online d'alimentació saludable ens porta aquest mes un sa i nutritiu batut de recuperació per després de l'exercici, cuinat per Elena Congos, una de les millors maratonianes paralímpiques del món. 

LLEGIR

Per què fer dieta fa més difícil perdre greix corporal, no més fàcil

No et privis de res. No et castiguis seguint una dieta estricta que et faci patir gana. No es tracta de patir!. Tot el que has de fer és adquirir hàbits saludables que t'ajudin a perdre greix corporal de forma substancial. Aquest article t'ajudarà a aconseguir-ho!

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×