3 aliments que s'han d'evitar al tonificar el cos

Limita el consum d'aquests aliments si estàs entrenant per tonificar el cos.

LLEGIR

10 coses a saber abans de començar al gimnàs

Si ets nou al gimnàs és important que coneguis alguns dels error més habituals que solem cometre quan som novells: deu coses que has de saber abans de començar a la sala del gimnàs.

LLEGIR

Els errors més habituals a l'hora de guanyar múscul

Repassa aquesta llista d'errors que pots cometre si tens com a objectiu guanyar múscul. 

LLEGIR

Els temps en l'entrenament de fitness

Albert Olivella, entrenador personal en Train your Health, ens explica els detalls sobre els temps en l'entrenament de fitness.

LLEGIR

Com pots mesurar els resultats del teu entrenament?

Medeix amb una simple cinta mètrica les evolucions del teu entrenament! 

LLEGIR

Millora el to muscular de les cames amb l'step

El Col·legi Americà de Medicina Esportiva (CAMD) assegura que l'step és la millor disciplina per millorar el to muscular de les cames. També recomana combinar l'exercici cardiovascular i l'entrenament de resistència.

LLEGIR

Les claus de l'entrenament de força

Un treball de força ajuda a gaudir d'una bona salut i ha de ser present en qualsevol entrenament de fitness. A més de millorar la condició física, l'enfortiment de la musculatura aporta grans beneficis a qualsevol edat.

LLEGIR

Rutines d'abdominals

Els abdominals conformen el que probablement és el grup de músculs més difícil de marcar i definir. A vegades, pensem que per aconseguir això, amb una bona rutina d'abdominals, podem aconseguir resultats impressionants. Però realment, això no és així.

LLEGIR

7 coses que has de saber dels abdominals hipopresius

Saps què són els abdominals hipopresius? Quins beneficis pots obtenir de fer-ne? Com s'exectuen? Enforteix el teu core amb aquests exericis.

LLEGIR

HIIT. Què és? Quins beneficis ofereix?

Què és l'entrenament intervàlic d’alta intensitat per a la millora de la composició corporal? Quins beneficis ofereix aquest tipus d'entrenament? Imanol Piedrabuena Morales, Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport ens ho explica.

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×