L'esmorzar ideal per un bon entrenament

Saps què ha d'incloue el teu esmorzar abans d'anar al gimnàs? Aquí tens algunes propostes. 

LLEGIR

Què diu la ciència sobre l'activitat física en gent gran?

Portar una vida sana és qüestió d'hàbits, i quin millor moment per gaudir de l'activitat física que la vellesa. Avui et presentem els beneficis de fugir d'una vida sedentària i quins exercicis són els més recomanats.

LLEGIR

Què en saps del Reiki?

El reiki és una teràpia complementària a la medicina convencional i teràpies psicològiques reconeguda per la Organització mundial de la salut (OMS). Quins són els seus efectes? En què pot beneficiar-te? 

LLEGIR

Beneficis del te vers el cafè

Prendre cafè s'ha convertit gairebé en una rutina, degut al seu alt poder estimulant. Però no totes les seves aportacions resulten beneficioses per la salut. Què tal afegir una mica de te al nostre dia a dia? 

LLEGIR

Com calcular les calories que necessita el teu cos

Menjar sa és important, però també ho és menjar la quantitat que necessites. 

LLEGIR

Com rebaixar el greix del ventre?

La Clínica Mayo, als EUA, ha realitzat un informe en què ens ajuda a saber si tenim massa greix al ventre i ens ofereix diversos consells per a lluitar contra ella, des de l'exercici físic i l'adopció d'una dieta saludable.

LLEGIR

Sport&Cook. La importància de l'alimentació en l'esport.

Sport & Cook és un projecte de Natursoy per fer pedagogia sobre la importància d'una alimentació saludable a l'hora de fer esport. El projecte pretén descobrir l'equilibri entre esport i alimentació saludable de la mà de grans esportistes.

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×