Setembre amb força de voluntat!

La força de voluntat és un múscul que, si s'entrena, podem utilitzar per sentir-nos bé amb nosaltres mateixos. Podria ser un bon objectiu per la tardor que s'acosta, no? 

LLEGIR

10 Consells per portar una dieta sana i equilibrada

Si vols començar el nou curs seguint unes pautes de vida saludables, aquí tens 10 consells per ajudar-te a aconseguir-ho. 

LLEGIR

Paleo no és una dieta, és un estil de vida

"No comencis una dieta que acabi algun dia, comença un estil de vida que duri per sempre"

LLEGIR

Beneficis de l'esport per als nens

En etapes de ple desenvolupament com la infantesa, els beneficis de l'esport són molt més visibles tant en el pla físic com en l'emocional. Els nens que practiquen esports solen ser més forts, sans, i més amigables i sociables. Aquí tens una llista d'alguns dels beneficis que l'esport pot aportar als nostres nens. 

LLEGIR

Recepta saludable: Vichyssoise

Aquests dies de calor intensa, és possible que perdis fins i tot les ganes de menjar, i que només et vingui de gust alguna cosa refrescant i amb poques calories. Res millor que una bona crema freda que t'ajudarà a refrescar-te i més, mantindràs una alimentació saludable, basada en Fruites i Verdures. A continuació, us proposem 3 receptes de cremes fredes de verdures que no poden faltar en els dies de calor

LLEGIR

La clau contra el sedentarisme

La Universitat de Texas Southwestern ha presentat un estudi que estableix que com més temps passa la gent asseguda, més augmenta el seu risc de diabetis. Però el sedentarisme pot evitar-se amb aquesta clau.

LLEGIR

10 trucs per controlar la gana

Comptes els minuts que queden per tornar a menjar? Doncs atenció a aquests consells, perquè pot ser que ho aconsegueixis superar més fàcilment del que penses.

LLEGIR

Desperta't de la millor manera!

Aquí tens vuit estiraments per començar el dia en forma! 

LLEGIR

Una nova APP de Google calcularà les calories del teu menú amb una foto

T'imagines poder saber quantes calories conté teu plat amb tan sols una foto ? Aquest és el darrer projecte que està desenvolupant Google, basat en la tecnologia IA, i que podria resultar de gran ajuda per lluitar contra l'obesitat.

LLEGIR

Excuses enginyoses per no anar al gym (I)

"Ja he anat un dia aquesta setmana ...". Et sona aquesta frase? Doncs coneix altres 19 pretextos típics per no acostar-se al gimnàs!

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×