Els beneficis del Aqua Running

Encara que el "aqua running" no es troba tan popularitzat com altres alternatives d'entrenament creuat, és una alternativa vàlida que presenta alguns beneficis interessants.

LLEGIR

El ioga augmenta la funció cerebral en adults grans

Un estudi realitzat a la Universitat d'Illinois reflecteix l'augment de la funció cerebral i les capacitats cognitives en adults grans que practiquen ioga tres vegades a la setmana durant vuit setmanes.

LLEGIR

Què diu la ciència sobre l'activitat física en gent gran?

Portar una vida sana és qüestió d'hàbits, i quin millor moment per gaudir de l'activitat física que la vellesa. Avui et presentem els beneficis de fugir d'una vida sedentària i quins exercicis són els més recomanats.

LLEGIR

HIIT. Què és? Quins beneficis ofereix?

Què és l'entrenament intervàlic d’alta intensitat per a la millora de la composició corporal? Quins beneficis ofereix aquest tipus d'entrenament? Imanol Piedrabuena Morales, Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport ens ho explica.

LLEGIR

Cinc aspectes d'anar al gimnàs que ajuden a ser un bon líder

Segons un estudi de Forbes, hi ha una estreta relació entre anar al gimnàs i ser un líder en el treball. Els hàbits que s'adquireixen, la força física i mental, influeixen cada dia en la presa de decisions.

LLEGIR

Cinc hàbits que poden fer-te guanyar pes sense adonar-te'n

S'apropa el Nadal, una època de l'any on s'acumulen dinars i sopars d'empresa, d'amics, amb la família i en la que resulta difícil portar una dieta saludable. Aquí teniu una petita llista de cinc hàbits als que hauries de prestar atenció i que acostumen a ser freqüents, no només durant aquests dies, sinó també durant l'any.

LLEGIR

L'activitat física millora el rendiment acadèmic en nens

Un nou estudi que, un cop més, avala com la millora de les capacitats físiques a qualsevol edat influeix en millores a nivell de capacitats mentals

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×