Què és el CrossFit?

El CrossFit és sens dubte l'entrenament més popular en l'actualitat, i això es deu en part, als efectes que aquesta activitat genera en l'organisme. En què consisteix? Quins són els seus beneficis? 

LLEGIR

Els temps en l'entrenament de fitness

Albert Olivella, entrenador personal en Train your Health, ens explica els detalls sobre els temps en l'entrenament de fitness.

LLEGIR

La clau contra el sedentarisme

La Universitat de Texas Southwestern ha presentat un estudi que estableix que com més temps passa la gent asseguda, més augmenta el seu risc de diabetis. Però el sedentarisme pot evitar-se amb aquesta clau.

LLEGIR

Una nova APP de Google calcularà les calories del teu menú amb una foto

T'imagines poder saber quantes calories conté teu plat amb tan sols una foto ? Aquest és el darrer projecte que està desenvolupant Google, basat en la tecnologia IA, i que podria resultar de gran ajuda per lluitar contra l'obesitat.

LLEGIR

Excuses enginyoses per no anar al gym (I)

"Ja he anat un dia aquesta setmana ...". Et sona aquesta frase? Doncs coneix altres 19 pretextos típics per no acostar-se al gimnàs!

LLEGIR

Una cervesa després d'entrenar?

Ara que comença la calor, què millor que una cervesa ben freda després d'una sessió d'exercici físic intens? És un hàbit saludable? És un "pecat esportiu"? 

LLEGIR

7 coses que has de saber dels abdominals hipopresius

Saps què són els abdominals hipopresius? Quins beneficis pots obtenir de fer-ne? Com s'exectuen? Enforteix el teu core amb aquests exericis.

LLEGIR

Beneficis ocults de seguir una dieta saludable en l'embaràs

Dos estudis recents assenyalen que modificar certs hàbits de vida durant l'embaràs millora la salut de la dona i del nadó

LLEGIR

Descoberta la causa real de la fibromialgia

Un estudi recent demostra que la fibromialgia es una enermetat totalment físic, i no pas psicològica com es creu en ocasions. 

LLEGIR

L'activitat física retarda el deteriorament cognitiu

Si es practica poc exercici en la mitjana edat, s'accelera la pèrdua de massa cerebral en arribar a una edat avançada

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×