5 Exercicis fonamentals per gaudir de l'esquí

Esquiar és un esport molt exigent i té un alt risc de lesió, sobre tot si no estem físicament preparats. Aquí tens cinc exercicis fonamentals per preparar la temporada de neu. 

LLEGIR

Els 10 beneficis del running per al cos i la ment

El fenomen running haurà estat la tendència del 2014, i no només com a exercici de moda, sinó també com a tendència en vestuari. Durant aquest últim any, les celebritats i trendsetters del moment han demostrat que les sabatilles han pogut prendre el relleu als talons i s'han pujat fins i tot a les millors passarel·les. Abans d'endinsar-a l'armari, la febre per sortir a córrer es va desencadenar com una opció d'exercici econòmica i apta per a tots els públics.

LLEGIR

Jessica Expósito explica els beneficis del Zumba

La famosa presenter Jessica Expósito, instructora d'aquesta disciplina, assegura que ja hi ha quinze milions de persones practicant les seves coreografies en més de 180 països. 

LLEGIR

Sport&Cook. La importància de l'alimentació en l'esport.

Sport & Cook és un projecte de Natursoy per fer pedagogia sobre la importància d'una alimentació saludable a l'hora de fer esport. El projecte pretén descobrir l'equilibri entre esport i alimentació saludable de la mà de grans esportistes.

LLEGIR

Avantatges d'entrenar amb pulsòmetre

Els aficionats al running coneixen la importància de controlar les seves pulsacions durant els entrenament. Saber quina és la Freqüència cardíaca a la qual treballa, atorga seguretat al corredor, a mes de permetre corregir els ritmes per augmentar o disminuïr les pulsacions.

LLEGIR

Un cafè per entrenar millor?

Saps els beneficis que t'aporta el cafè a l'hora d'entrenar? 

LLEGIR

Juega+1. Google t'ajuda a portar i compartir una vida activa

Una nova funcionalitat de Google que ens ajuda a conectar amb altres persones que comparteixen gustos o interessos esportius similars a nosaltres properes a la nostra ubicació.

LLEGIR

L'OMS recomana tenir al menys 150 minuts d'actiitat física

L'Organització Mundial de la Salut alerta dels problemes que pot generar el seddentarisme. Les persones que fan algún tipus d'activitat es perceben a sí mateixes com a més saludables, amb menys estrés i amb un millor estat d'ànim.

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×