Entrenament funcional, salut i rendiment

L'entrenament funcional ensenya el nostre cos a moure's per reproduïr moviments nobles i segurs en la nostra vida quotidiana. Per això, resulta ideal incorporar exercicis d'aquest tipus en la nostra rutina per obtenir un treball integral del nostre cos. Però, què és l'entrenament funcional? Quins beneficis ofereix?

LLEGIR

Consells per fer bé els burpees

Laura García González, Trainer de Sector Fitness European Academy, ens explica què són els Burpees, com realitzar-los, quins són els seus beneficis i quines precaucions hem d'adoptar per practicar aquest excel·lent exercici cardiovascular.

LLEGIR

La natació és avorrida

Ruben Díaz, tècnic de Piscines La Garriga, ens parla de variacions i tècniques de nedar que poden fer canviar aquesta afirmació. 

LLEGIR

Vull moure'm. Com?

Amb el nou any t'has proposat començar a cuidar-te? Has decidit començar a entrenar? Què és el primer que has de fer per començar un programa d'entrenament?

LLEGIR

HIIT. Què és? Quins beneficis ofereix?

Què és l'entrenament intervàlic d’alta intensitat per a la millora de la composició corporal? Quins beneficis ofereix aquest tipus d'entrenament? Imanol Piedrabuena Morales, Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport ens ho explica.

LLEGIR

Consells per no perdre la forma aquest Nadal

Ja arriba aquell moment de l'any que fa perillar tant les nostres dietes. Hem deixat enrere definitivament l'operació bikini i les amanides. No ens queda més remei que dir "Hola" als tiberis de família, d'empresa, companys de classe, etc. En aquestes festivitats solem abandonar la nostra dieta i fins i tot la nostra rutina d'exercici pateix pèrdues preocupants.

LLEGIR

5 Exercicis fonamentals per gaudir de l'esquí

Esquiar és un esport molt exigent i té un alt risc de lesió, sobre tot si no estem físicament preparats. Aquí tens cinc exercicis fonamentals per preparar la temporada de neu. 

LLEGIR

Publicitat

Termes i condicions

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×